IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 177 178 179 180 181 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Master of Norule...
post Mar 19 2009, 01:51 PM
Post #1781

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Ala e un big challange pt. mine ca nu stiu sa ma dau cu tus, cred ca mai repede m-as da cu creion. Multam, Amaillik.
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Mar 19 2009, 01:54 PM
Post #1782

Musafir

Mon, n-ai putea sa pui poza ceva mai mare? La dimensiunea aia nu se prea intelege nici un detaliu.
Ce-am mai avut zilele astea:
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_lightpurpleclosed.jpg)
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_lightpurple.jpg)
Machiaj light, de mers la facultate. Am folosit Mylar si creion alb bine intins pe pleoapa mobila, apoi un mov deschis in coltul exterior, pliu si deasupra, si am mai pus putin mov cu tonuri rozii putin mai inchis in pliu.

(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_pinkandblueopen.jpg)
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_pinkandblue.jpg)
Roz cu baby blue, tot foarte light. Aproximativ aceeasi tehnica ca mai sus, insa lucrat putin in v, nu stiu exact cum sa explic. In poza cu ochii intredeschisi apar usor ciudate culorile, in cea cu ochiul deschis se vad mai bine.

+Quote Post
amailhik
post Mar 19 2009, 01:58 PM
Post #1783

Musafir

Master, e simplu, doar ca ti trebuie un tus cu pensula foarte subtire. Eu folosesc tusul L'oreal waterproof pt ca are pensula la varf subtire-subtire . Cu alea gen carioca nu pot neam sa ma dau, am senzatia ca mi intra ceva in ochi, ma stramb si se duce de rapa tot machiajul.

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 19 2009, 02:06 PM
Post #1784

Musafir

Jo, super dragut, asa light de primavara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce tus folosesti? Ultimele doua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 19 2009, 02:06 PM
Post #1785

Musafir

Master un creion maro inchis pt contur pana te inveti cu cel negru sau tus? Sa arcuiesti sprancenele data viitoare cand cresc sa vezi cum schimba fata si machiajul se vede altfel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jo primele 2 imi plac enorm.

This post has been edited by LostWhispers: Mar 19 2009, 02:15 PM

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 19 2009, 02:13 PM
Post #1786

Musafir

Master, poti aplica in loc de creion sau tus, fard mai inchis la culoare, e mai soft. Culorile sunt interesante dar lipseste ceva, nu ma intreba ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 19 2009, 02:16 PM
Post #1787

Musafir

Stila smudge pot, le-am mai laudat eu pe aici:
(IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/41CXA7CQBnL._SL500_AA280_.jpg)
si pensulica de la sephora:
(IMG:http://www.sephora.com/assets/dyn/product/P204324/P204324_hero.jpg)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 19 2009, 02:17 PM
Post #1788

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mie imi place ultimul Jo, tare fain. da ce culoare ametitoare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ai la ochi si ce clar e irisul.
O sa incerc intai cu creionul, apoi cu tusul desi cu tusul parca am un fel de no no.
Multam Lost, apai cred ca tre' sa ma duc la cosmetica sa le arcuiasca ca eu nus daca stiu si nici asa nu-i sigur daca iese, ca am patit-o deseori cu pensatul sprancenelor, mai am de asteptat si apoi vad eu.
Si mie mi se pare ca lipseste ceva probabil ca o culoare tare pt. contrast, da' nu-s sigura, toate nuantele sunt deschise.
Pensulica aia si pot-ul arata tare bine, Jo da eu stiu daca merita sa-mi cumpar ca eu nu ma machiez usual, ma machiez destul de rar, acu' voi mi-ai dat un impuls sa ma machiez si sa-mi cumpar farduri.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 19 2009, 02:23 PM

+Quote Post
Jo
post Mar 19 2009, 02:38 PM
Post #1789

Musafir

Mon, mi se pare mie sau ai pus un roziu pana sub spranceana?
Sarumana de complimente, eu sunt printre putinele persoane din familie cu ochi deschisi la culoare. Ambii parinti au ochi caprui si parul saten spre brunet, iar eu sunt blonda cu ochii verzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa stii ca eu pana acum vreo luna eram afoana tare la aplicat tus/eyeliner. Insa m-au ajutat mult pensulicile angled pt eyeliner. E MULT mai simplu cu ele. Si in timp prinzi dexteritate si poti sa faci si cu pointed eyeliner brush. Chiar mi se pare mai greu cu creionul acum, parca nu reusesc sa fac niciodata linia indeajuns de subtire.

Edit: gata, am vazut poza la dimensiune mai mare. E ok combinatia culorilor, insa nu prea-mi place cum sunt asezate pe pleoapa (aici depinde de gusturi). Roz-ul mi se pare putin prea tare ca sa fie urcat asa sus. Eu as fi aplicat roz-ul pe pleoapa superioara si as fi facut un fel de contur al ochilor cu verde. Insa ti-ar mai trebui inca o culoare, usor mai inchisa pt pliu. Sau poti sa inversezi, sa folosesti verzui pe pleoapa si roz putin de tot deasupra pliului, dar foarte light, si pe pleoapa inferioara. Verde cu roziu merg impreuna foarte bine, se complimenteaza una pe cealalta. Dar trebuie sa decizi care vrei sa fie in evidenta, daca le aplici pe amandoua pe portiuni mari o sa iasa amandoua in evidenta.

Mon, bineinteles ca nu are sens sa iti cumperi daca nu folosesti, eu ii spuneam pitzigoiului de ele ca m-a intrebat ce folosesc. La mine au fost un cadou (un set de 3), si mi le doream mult, insa nu eram convinsa ca o sa le folosesc prea des. Insa negru cel putin il folosesc zilnic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 19 2009, 02:47 PM
Post #1790

Musafir

Iaca cleolica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie-mi place asa, cu culorile "necolorate". Si eu sunt intr-o pasa cu toate culorile aproape invizibile, ma incanta nespus momentan.
Superb, Jo!

+Quote Post

185 Pages V  « < 177 178 179 180 181 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:48 PM