![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Veeeery nice, Walpu! Bine, faptul ca ai niste ochi superbi fac machiajul tau frumos, oricare ar fi el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Veeeery nice, Walpu! Bine, faptul ca ai niste ochi superbi fac machiajul tau frumos, oricare ar fi el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si nu numai ochii...(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Walpu, spune-ne acum si ce ai folosit si cum, vad niste umbre foarte interesante.. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Doamne, walpu, ce ochi frumosi ai! Iar machajul e... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si ochii, si ea si machiajul... Unele femei intrec masura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu as vrea sa faca fetele filmulete sa le puna pe youtube (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca pentru putori ca mine ca alta solutie nu exista
Bia buzele tale sunt asa de la natura? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu as vrea sa faca fetele filmulete sa le puna pe youtube (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca pentru putori ca mine ca alta solutie nu exista Bia buzele tale sunt asa de la natura? Asa cum? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Asa cum? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Asa... perfecte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io vreau sa stiu cu ce isi face walpu pozele. Caca meu de camera web nu e asa desteaaapta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Io vreau sa stiu cu ce isi face walpu pozele. Caca meu de camera web nu e asa desteaaapta. m-am chinuit si eu de multe ori cu focus dar ieseau neclare, cea mai buna solutie este sa faci poza normala si sa decupezi partea care te intereseaza. dar mai bine ne spune ea, poate are alta metoda (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asa... perfecte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vi se pare... Sunt normale. Eu vreau sa le trag un implant sau colagen sau ceva sa le mai maresc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum, mutumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 06:00 AM |
|