IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 180 181 182 183 184 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
rozy
post Mar 20 2009, 11:00 AM
Post #1811

Musafir

Eu zic sa te dai si pe genele de jos cu nitel rimel, ca altfel raman pline de fard (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si cu creion de sprancene, daca nu esti prea priceputa, poti sa dai doar cat sa ramana pe firul de par,nu si pe piele( asa fac si eu). Culoarea parului e destul de inchisa, iar sprancenele sunt deschise si rare, deci ar fi un lucru bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by rozy: Mar 20 2009, 11:01 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 20 2009, 11:08 AM
Post #1812

Musafir

Silvia, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma bucur ca-ti place, si azi incerc ceva cu albastru, sa vedem ce iese.
Cleo, imi place culoare de mor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 20 2009, 11:08 AM
Post #1813

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mama mia Rozy ce le stii cu spancenele. Astept cu interes sa creasca ca am scris mai sus le-am jumulit exact cum nu-mi place. O sa incerc tre' sa-mi cumpar si un creion de sprancene da' nioci macar n-am idee cam ce nuanta ar trebui sa fie -banuiesc ca apropiata de culoarea sprancenelor- ca pana acum nici nu mi-am pus problema sa le pictez.

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 20 2009, 11:12 AM
Post #1814

Musafir

MoN tre sa-ti iei ceva de sprancene (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Si eu ma tot plang de ale mele ca nu-mi vine sa ma dau cu nimic, dar cand ma dau primesc complimente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Culorile iti vin bine, dar nu prea se intelege din poza ce si cum.

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 20 2009, 11:20 AM
Post #1815

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Pitigoi asta da impuls o sa-mi iau. Multam fain. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am zis eu ca inca nu stiu sa-mi fac poze, da' sper intr-o imbunatatire.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 20 2009, 11:21 AM

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 20 2009, 11:26 AM
Post #1816

Musafir

Master ia ti de sprancene de la Rimmel sunt bune, au si periuta pt periatul lor, pretul e foarte bun mai ales daca te plictisesti sau nu ti place nu ti pare rau ca l ai luat.

+Quote Post
rozy
post Mar 20 2009, 11:38 AM
Post #1817

Musafir

Dom'le ca tot vorbim de sprancene, cand prind um pozar,le fac si eu poza. Ca sincer eu nu trudesc prea mult cu ale mele,am de pensat foarte putine la ele,ca sunt destul de definite ca forma,nu le tund,si rar le dau cu creion,pt ca mie mi s-au parut in regula pana acum. Dar cand vad cate probleme va faceti voi cu sprancenele, ma simt in neregula (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu n-am fost in viata mea la pensat la vreun salon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 20 2009, 01:59 PM
Post #1818

Musafir

Azi, mov cu albastru, va scriu mai tarziu ce am folosit, sunt pe graba; tare incantata sunt de rezultat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/qw3.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/qw2.jpg)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/qw1.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/qw.jpg)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 20 2009, 02:50 PM
Post #1819

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Pitigoi fff frumos, iti sta bine cu albastru.

MoN poti sa-ti 'perii' sprancenele sa le dai o forma ascendenta macar si o sa arate mai bine.
Sper sa nu te superi dar mie machiajul tau mi se pare neterminat. Eyeliner, highlighter, o mascara mai vizibila (aplic-o in mai multe straturi eventual) iar verdele ar fi mai frumos daca ai merge putin mai sus pe pleoapa.
Si din ce am observat eu orice machiaj arata mai bine cand folosesti macar 2 culori, cea inchisa in coltul exterior al pleoapei.

+Quote Post
marioana
post Mar 20 2009, 02:53 PM
Post #1820

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Aplicarea culorii inchise depinde si de forma ochilor. Ca daca sunt adanciti in orbite (cum ii am eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) nu e bine sa o pui pe pleopa mobila ca ii adanceste si mai mult. Dar eu vorbesc din tutoriale, ca la capitolul practica inca stau prost (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post

185 Pages V  « < 180 181 182 183 184 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:04 PM