![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pleaca la Barcelona pitzigoiu nostru! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oooo da, ca mi-a zis acu vreo 2 sapt. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Pitigoiul ma face sa-mi reconsider aversiunea fata de albastru, a produs niste ochisori absolut fantastici!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Cleo, ai o finete si o feminitate si o prospetime cum rar am vazut. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, zbor in tari straine, mi cam frica sa merg cu avionul, mai ales ca plecam de la arad (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ca la noi s-a dezlipit asfaltul de pe pista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Din pacate sau fericire (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am tot cautat magazin mac si nu cred ca e ... poate e mai bine sa nu fie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Claudia, sa stii ca si eu aveam o aversiune fata de albastru pana acum cand am incercat machiajele astea. Evitam 100% albastru, ma mai machia cosmeticiana mea scumpa si draga dar eu nu am bagat la cap ce e cu culoarea asta... prima oara am incercat steel blue de la mac, pigmentul ala albastru inchis metalic. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Iubita, am gasit 2 puncte de vanzare MAC in Barca pt tine:
El Corte Inglés Catalunya Plaza de Catalunya, 14 08002 Barcelona España 34 934 121 762 El Corte Inglés Diagonal Avda. Diagonal, 617 08028 Barcelona España 34 934 308 263 |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmmm...doamne atata am google-it de mi-a iesit pe ochi, asa sa nu raman toanta: ce cuvinte cheie ai folosit?
Mersi draguta (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) yeeeeeei, me happy (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da` ce-ai cu google bre? De ce nu cauti cu pagina lor?
Uite aici: http://www.maccosmetics.es/templates/door/results.tmpl |
|
|
![]()
|
|
Am cautat pe siteul MAC, m-am dus la MAC Spania si acolo am bagat orasul. I loooove Barcelona (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , ia-ma si pe mine in valiza! Vezi ca in El Corte Ingles din Plaza Catalunya parca am vazut si Bobbi Brown, poate iti iei ceva si de la el.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-mi zi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu prea am nustiuce buget...
Te iau, hai, am valiza mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, bobbi brown e o ea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:21 AM |
|