![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ea/ el ce-o fi, le cam lauda lumea produsele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Din cate am inteles face parte din acelasi trust cu estee lauder si mac
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
a da? (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) sa fie sanatoasa, eu cred ca plecam de la ideea ca un personaj similar cu fostul perpat al lui whitney houston.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Nu, Bobbi Brown( bobbi cu i nu y, cu y e cantaretul) e MA si e super buna a facut facultate ptr machai de film, in fine , e adepta machiajului neutru, daca iti iei ceva ia-ti gel eyelinere de la ea
Atentie la Mac din ce am citit eu in postarile altor fete, Mac spania e cel mai scump din Europa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Da daca iti iei ceva din magazin ia-ti un msf ptr ca oriunde vei gasi in afara de Mac va avea pretul umflat si orice mai au in magazin si iti place din produsele LE , ca se vand repede si pe urma apar la suprapret pe diverse situri |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, mersi de sfaturi, ce msf mi-ai recomanda? parca soft and gentle imi face cu ochiul, mai e la vanzare s-au s-a dus ca nu le am cu colectiile?; sau recomanda-mi tu unu ok pentru vara.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, eu mi-am luat msf (natural), la pret mai mic decat pe site la mac (la ei e 25 eu l-am luat cu 23) de pe www.allcosmeticswholesale.com. Pentru msf natural merita sa comanzi de la ei. La msf simplu insa au doar discontinued items care sunt intre 29-34$.
Pitzigoiu, eu am luat pt walpu un msf petticoat si e foarte dragut (bine, nu l-am dat pe piele, ca na, nu era al meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), dar in cutie arata minunat). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
nu ma refeream la cele naturale MSFN care is permanente si se pot lua cu discount de pe site de cei ce au pro card ci la MSF, nu iti lua Soft &Gentle (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) eu incerc din rasputeri sa-l iubesc si nu pot, cred ca l-am folosit de 3x maxim, imi pare rau ca l-am luat
Daca mai gasesti din colectia Blonde, brunette, redhead , redhead 1st choice , apoi blonde si acum au aparut cu colectia sugarsweet 2 refined si perfect topping (astea is mai mult ptr luminozitate ptr fata si mai putin ca blush) si colectia duo de blush+ highlighters care tre sa le vezi ca`s multe , f pigmentate . My first choices would be redhead (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , blone si perfect topping. verifica daca au ceva din colectiile trecute petitcoat sau so ceylon ambele is f iubite Jo daca adaugi transportul e aceasi chestie, eu pe site la ei am free shipping si produse proaspete si livrate la timp, sigur si intacte |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu da, eu nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus ca... nu livreaza in Romania (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ceea ce e foarte trist. Asa ca ma rezum la site-urile care livreaza pt ca nu stiu pe nimeni in SUA
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am notat romi (IMG:style_emoticons/default/Tip-Hat.gif) saru' mana
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pitzigoi distractie placuta Barcelona! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Daca nu ai mai fost pregateste-te pt un soc si iar zic: tine bine de portofel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
walpu o sa incerc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si revin cu dovada, baiul este ca desi imi place sa ma machiez nu-mi place sa se vada prea tare si estompez pe cat posibil tot ce-mi pare prea vizibil (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma intelegeti voi .. clau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo despre cat de tare iti place Barcelona inca am in minte cizmele superbe pe care le-ai luat de-acolo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Continuarea la > Jurnal de machiaj II
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:06 AM |
|