IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
asgaard
post Dec 28 2007, 11:08 AM
Post #221

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Eu am un fard mov foarte dragut de la Sephora si rezista foarte bine pe pleoape.
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Dec 28 2007, 11:12 AM
Post #222

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(roxanica10 @ Dec 28 2007, 11:08 AM) *
Multumesc Lxn! Imi plac mult ca textura fardurile Artdeco (incearca la Ina, ca acolo se gaseau) sau Revlon. Evident, ca ambele nu se strang dupa mai multe ore de purtat. Sunt din categoria de pret mediu. Fac poze la nuantele de mov, pe care le am eu de la Artdeco si le pun diseara.
Altheea, cel roz e nuanta 97 de la Artdeco si CG - Eye enhancers. CG, am impresia ca-l gasesti numai in State. S-ar putea sa ma insel.

mercic, o sa-l vad la ina (daca au artdeco) pe cel roz....CG habar n-am, o sa incerc pe net
chiar n-am folosit nimic artdeco, tin minte ca am vazut mai demult pe undeva, nu mai stiu unde. daca zici ca nu se strang merita incercate

+Quote Post
lxn
post Dec 28 2007, 11:12 AM
Post #223

Musafir

Multumesc de sfat, Roxi, o sa caut si artdeco si revlon. M-am uitat cam pe la toate marcile dar nu m-a multumit nimic in ideea de raport calitate/pret. De fapt, nu am gasit nici macar nuanta potrivita Nu's dispusa sa dau chiar foarte multi bani pe un fard pentru ca nu folosesc mereu fard, in general creion si rimel.
Asgaard, m-am uitat la sephora insa nu am gasit mov-ul dorit. Daca stii cumva vreun cod de culoare, ti-as fi recunoascatoare.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

PS: ne-a atras topicul ca un magnet, suntem 4 cu ochii pe el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
asgaard
post Dec 28 2007, 11:19 AM
Post #224

Obsedat

Chrome 02 e al meu, e un mov mai inchis in cutie, dar pe pleoape se vede destul de ok. Depinde de nuanta pielii cred, eu sunt mai bruneta. Pe site culoarea e aiurea, pare gri, n-are legatura cu realitatea.

+Quote Post
lxn
post Dec 28 2007, 11:20 AM
Post #225

Musafir

Multumesc, As! O sa mai dau o raita prin magazine sa vad ce gasesc frumos.

+Quote Post
roxanica10
post Dec 28 2007, 11:22 AM
Post #226

Musafir

Cu placere Lxn. Eu am facut pozele, dar le pun diseara, ca trebuie sa schimb calculatorul. Fardurile respective costa cam 15 lei o nuanta (daca nu ma insel). Te inteleg perfect cand spui ca nu vrei sa dai prea multi bani pe farduri. Apropo de asta, mi-am luat ieri de la MF un fard culoarea pielii, ca mi se terminase nuanta respectiva din fardul Revlon cu 4 culori si-am zis ca n-are sens sa-mi mai cumpar unul cu 4 culori, cand mie-mi trebuie doar una. Oricum, am umblat ceva dupa nuanta respectiva.
Altheea, daca gasesti Artdeco, sa te uiti totusi pe termenul de valabilitate, ca ei nu mai importa aceasta marca de prin ianuarie 2007.

+Quote Post
lxn
post Dec 28 2007, 11:25 AM
Post #227

Musafir

15 lei e rezonabil, Roxi. Nu as da mai mult de 30 lei pe un fard, mi se pare inutil, mai ales ca sigur imi trece mania pentru mov in 2 luni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Astept pozele cu interes (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
asgaard
post Dec 28 2007, 11:25 AM
Post #228

Obsedat

si eu, si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vreau sa-mi mai iau niste farduri gri pentru smoky eyes, am o multime pe acasa, dar parca nu sunt cum vreau eu... asa ca daca stiti ceva frumos... multumesc
pe site la revlon am vazut o chestie care se cheama Bedroom eyes, dar la noi nu l-am gasit, are cineva ? ca se uitau vanzatoarele stramb la mine cand am intrebat

+Quote Post
roxanica10
post Dec 28 2007, 11:33 AM
Post #229

Musafir

Asgaard, nu m-am mai machiat demult cu gri. Eu il am pe ala duo de la Avon, dar e slab calitativ. Cred ca-i singura paleta de nuante care-mi lipseste. Am din belsug bej, maron, verde, portocaliu, roz, albastru, mov si nuantele derivate de la ele.
Intreaba de fardul Revlon in Unirii la parter, acolo langa Meli-Melo, ca tipele de acolo sunt mai instruite. Nu va spun cat de horror e sa-ti cumperi un fard de la Auchan, desi-i mai iefin acolo, nu merita. Vanzatoarele alea cred ca stiu mai putine decat noi, cumparatoarele. Plus, ca e o mizerie prin testere..de nici nu-ti vine sa le incerci.

This post has been edited by roxanica10: Dec 28 2007, 11:34 AM

+Quote Post
asgaard
post Dec 28 2007, 11:39 AM
Post #230

Obsedat

Multumesc, o sa intreb si acolo, eu am intrebat tot la B&B, dar in Titan si nimic
Eu ma machiez destul de des cu gri, sunt bruneta si daca folosesc bej, maro & co arat de parca as fi plans, ma inteleg mai bine cu nuantele de gri si verde-oliv. Movul de care spuneam a fost o chestie de mare curaj pentru mine, nu ma gandeam ca o sa-mi stea bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:45 AM