IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Altheea
post Dec 28 2007, 11:42 AM
Post #231

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(roxanica10 @ Dec 28 2007, 11:33 AM) *
Asgaard, nu m-am mai machiat demult cu gri. Eu il am pe ala duo de la Avon, dar e slab calitativ. Cred ca-i singura paleta de nuante care-mi lipseste. Am din belsug bej, maron, verde, portocaliu, roz, albastru, mov si nuantele derivate de la ele.
Intreaba de fardul Revlon in Unirii la parter, acolo langa Meli-Melo, ca tipele de acolo sunt mai instruite. Nu va spun cat de horror e sa-ti cumperi un fard de la Auchan, desi-i mai iefin acolo, nu merita. Vanzatoarele alea cred ca stiu mai putine decat noi, cumparatoarele. Plus, ca e o mizerie prin testere..de nici nu-ti vine sa le incerci.

caut si eu un bej, culoarea perfecta vreau, exact nuanta pielii, nu prea auriu, nu prea roz, nu prea portocaliu, nu prea inchis, lucios poate fi. si pe mine ma enerveaza vanzatoarele cateodata, mai ales cele care n-au decat o firma-doua de care se ocupa, cum ar fi cele de la estee&clinique. daca intreb de ceva nou de care ele habar nu au prefera sa imi spuna asa....cu un aer de "eu stiu tot" ca NU EXISTA! (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) sa stii ca suntem mult mai informate decat ele! asa am patit cu un parfum de la estee, vechi de cand lumea, dar nu m-am lasat si cand mi l-am luat m-am dus la ea sa i-l arat! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
asgaard
post Dec 28 2007, 11:45 AM
Post #232

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

a, da, asta cu "nu exista" mi se intampla si mie destul de des, in special la cosmetice si la farmacii... mi-ai dat o super idee sa ma duc sa le arat produsul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Altheea
post Dec 28 2007, 11:48 AM
Post #233

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(asgaard @ Dec 28 2007, 11:45 AM) *
a, da, asta cu "nu exista" mi se intampla si mie destul de des, in special la cosmetice si la farmacii... mi-ai dat o super idee sa ma duc sa le arat produsul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

daaa, pe bune, daca as angaja stuff pt o firma de cosmetice le-as da examene periodice!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 28 2007, 11:53 AM
Post #234

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) haha, buna idee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Dec 31 2007, 12:20 AM
Post #235

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Machiajul meu cel de toate zilele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Ma rog, cu mici modifiari de intensitate pt zi! Asta e cel de seara:

(IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/new1.jpg)
(IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/3.jpg)
(IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/2.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Dec 31 2007, 12:32 AM
Post #236

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce ochi frumosi si privire expresiva! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cu ce te dai pe sub ochi? Pe sprancene te dai cu ceva, sau asa sunt ele lucioase?

Acum am vazut si machiajul lui Roxi, imi place si al ei!

This post has been edited by sweet_girl: Dec 31 2007, 12:33 AM

+Quote Post
divi2007
post Dec 31 2007, 12:51 AM
Post #237

Musafir

geo ce creion foloseti sub ochii e albastru nu? de ce la firma ?

ai niste ochii f frumosi ca de caprioara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
geoo
post Dec 31 2007, 12:54 AM
Post #238

Membru de Onoare

QUOTE(sweet_girl @ Dec 31 2007, 02:32 AM) *
Cu ce te dai pe sub ochi? Pe sprancene te dai cu ceva, sau asa sunt ele lucioase?

Nu folosesc decat 3 culori de fard de la Ja-de: negrul pt contur, argintiul pt jos si bejul in partea de interior a ochiului pt luminozitate

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
divi2007
post Dec 31 2007, 12:58 AM
Post #239

Musafir

si eu tot produse ja-de folosesc dar gri nu am, o sa l iua neaparat acum ca am vazut pozele tale (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

+Quote Post
geoo
post Dec 31 2007, 01:00 AM
Post #240

Membru de Onoare

Iar sprancenele cred ca sunt asa de la lumina (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu ma dau cu nimic pe ele!

QUOTE(divi2007 @ Dec 31 2007, 02:58 AM) *
si eu tot produse ja-de folosesc dar gri nu am, o sa l iua neaparat acum ca am vazut pozele tale (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Recomand cu mare caldura ... mie imi plac la nebunie! Si argintiul ala ofera o luminozitate super ochiului!

This post has been edited by geoo: Dec 31 2007, 12:59 AM

+Quote Post

185 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:29 AM