![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Clau, foarte frumosi ochii tai! Ca de caprioara! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Imi place machiajul, iti evidentiaza frumos ochii. Imi place totul, cu exceptia cearcanelor (sper ca nu te superi ca am spus asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ).
Dragute culorile, Rox! Cred ca o sa ma tenteze si pe mine o vizita la standul Artdeco! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, ai mare grija la termenul de garantie. Cel mai bine e sa le iei direct din Germania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult de poza, Roxi. Unde gasesc Artdeco la noi? Sunt sigura ca ai scris tu pe undeva dar nu am retinut. Intre timp am mai bantuit eu magazinele si tot nu am gasit exact ce vreau, tot mai mult imi place nuanta pe care o am deja. Bine, cand am auzit si ca-i 70 lei un fard care era cat de cat pe gustu meu, mi-a cam trecut de machiat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Ina Center, mai gasesti ramasite de produse Artdeco.
Am vazut si eu niste nuante superbe la niste farduri Chanel, Guerlain, Estee Lauder la o tipa de la revelion...dar parca-s prea scumpe sa le iau din tara. Daca le cumperi de afara dai aproape jumatate pe ele sau 2/3 din pretul de aici. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa ma uit si eu pe ceva site-uri straineze. Insa nu costa mult shippingul?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
in germania eu n-am vazut artdeco.. nu stiam ca acolo e "mama" lor. intr-adevar, la ina center erau, insa mi s-au parut cam scumpe (in jur de 40 ron).
unde in germania? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Multumesc pentru complimente, stiu (si nu ma supar, bineinteles) de cearcane dar asa sunt din nastere (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu le pot estompa mai bine de atat. De fapt am vreo 2 poze cu machiaj profesional, stati ca le pun sa-mi ziceti daca e mai bine, desi mie nu mi se pare.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC01179.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC01173.jpg) Si ca tot veni vorba, mai am o problema din productie care ma ingrijoreaza pe termen lung: am riduri f adanci pe gat, mereu le-am avut. Oare sunt solutii pentru asta? |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, machiajul din ultimele poze este foarte frumos, insa nu-mi pare nici o diferenta in ceea ce priveste cearcanele. Daca asa sunt din nastere, nu stiu ce ai putea sa le faci. Eu nu prea am, sau daca am, nu cred ca am observat, si nu stiu ce sa-ti zic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
E frumos si machiajul profesional, dar parca mai luminosi iti sunt ochii cand i-ai machiat tu.
Pentru cearcane, am auzit ca Hylexin face minuni, dar nu-i decat 95 euro si tubu-i cam mic. Sotul meu are niste cearcane mult mai pronuntate si de acolo stiu de problema. Eu am vrut sa-ti cumpar crema respectiva, dar a zis ca el nu se da cu ea, asa ca nu m-am mai obosit. La cea de-a 2 a problema, nu am solutie. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu cre' ca-s solutii pentru cearcane. decat eventual muuuuuult somn. eu am tot timpul de cand ma stiu
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:26 AM |
|