IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
walpurgik
post Jan 2 2008, 10:09 PM
Post #261

Musafir

Am vazut la tv o emisiune in care testau produse-crema pt estomparea cearcanelor; au intrat in joc vreo 5 produse de la cel mai ieftin care era de la ROC, apoi ceva de la Boots si ultimul Hylexin. Au fost testate produsele pe grupe, fiecare fiind ambalat no name, iar la sfarsitul perioadei de proba s-a cerut sa impartaseasca rezultatele. Nici unul nu a aut vreun efect remarcabil, chiar o doamna era usurata ca nu a aruncat 100$ pe hylexinul pe care il testase si nu facuse nimic. Trist e ca pe masura ce inaintam in varsta cearcanele se instaureaza mai pregnant pe fata si dau aspectul de tern si obosit tenului, indiferent de hrana si somn. Cea mai viabila solutie ramane corectorul.
Eu cred, totusi, ca la clau nu se vad tare cearcanele in realitate, poza accentueaza acest lucru si stiu ce spun.
Cat despre machiajele voastre, sunt foarte reusite si mai asteptam si altele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 2 2008, 10:12 PM
Post #262

Musafir

Walpu, bine ca m-ai convins cu Hylexinul, ca eu ramasesem cu impresia ca-i buna si face toti banii.
Sincer, eu nu vad cearcane la Clau. Pentru mine, cearcane inseamna sa ai pielea gri sau mai inchisa la culoare sub ochi....ori la Clau nu vad asta.

+Quote Post
kalua
post Jan 2 2008, 10:16 PM
Post #263

Musafir

Eu n-am cearcane mari si adanci, folosesc Touche eclat de la YSL de un deceniu si ma impac bine cu el. La Clau e mult mai deschisa la culoare partea de sub ochi, stiu si eu ca arata asa si din cauza pozatului. Si mi se pare mult mai bine deschis la culoare decat cearcane (inchis la culoare si adancit).

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 2 2008, 11:12 PM
Post #264

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

m-ati facut sa ma holbez in oglida acum cand nu sunt machiata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . nu sunt gri/maronii, culoarea e la fel ca pe restul fetei, doar un pic galbui fix sub conturul ochiului. doar ca e o demarcatie clara a zonei si pielea e foarte subtirica, de aia facui si riduri sub ochi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Jan 3 2008, 12:11 AM
Post #265

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie imi place mult machiajul profesional, sunt niste umbre si jocuri de culori foarte frumoase si reusite.
In legatura cu cremele impotriva cearcanelor, si eu am impresia ca sunt mituri, poate se amelioreaza cu multa perseverenta. La fel si cu somnul. Eu desi am un program de somn de-a dreptul haotic nu am deloc cearcane (am in schimb altele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).
Am impresia ca cearcanele reflecta si anumite probleme de sanatate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , in functie de culoare etc.
Pentru ridurile de pe gat..o crema foarte buna impotriva ridurilor..alta solutie nu cred ca exista, bine in afara de cele mai radicale.

Rox, m-ai desumflat acum. Eu vazusem Artdeco la Ina Center din/de langa Unirea, nu se cumpara si expira pe acolo?

This post has been edited by sweet_girl: Jan 3 2008, 12:12 AM

+Quote Post
Cleo
post Jan 6 2008, 04:28 AM
Post #266

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Jan 2 2008, 03:16 PM) *
Eu n-am cearcane mari si adanci, folosesc Touche eclat de la YSL de un deceniu si ma impac bine cu el. La Clau e mult mai deschisa la culoare partea de sub ochi, stiu si eu ca arata asa si din cauza pozatului. Si mi se pare mult mai bine deschis la culoare decat cearcane (inchis la culoare si adancit).

l-am vazut in aeroport in Panama insa deja rupsesem cartea de credit cu parfumurile si cremele. Daca nu ma insel era vreo 70-80$ . Cam asa-i Kalua sau fabulez?
Trebuie sa-l incerc si eu

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2008, 12:40 PM
Post #267

Musafir

Neee, costa in jur de 30 euro aici (33 la parfumeria Douglas, care-i cea mai raspandita, dar si cea mai scumpa), eu dau vreo 25-27 pe el din cate-mi aduc aminte.

+Quote Post
Altheea
post Jan 6 2008, 01:30 PM
Post #268

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

stiu ca l-am vazut si eu la oferta prin duty free,erau 2 la 40si ceva de euro. nu l-am incercat inca, am avut clinique, dior si acum am un lancome.toate au fost bune. diorul mi s-a parut insa ca s-a terminat cam repede....

+Quote Post
roxanica10
post Jan 6 2008, 03:43 PM
Post #269

Musafir

Il stiu si eu pe Touche Eclat, dar se termina cam in 2 luni...si mi se pare ca numerita sa dau 30 euro pentru doar 2 luni.

Sweet, cel mai bine te orientezi spre alte farduri. Ai grija la textura, adica sa se intinda rapid si sa nu se stranga dupa cateva ore. Si raportul sidef/mat din fardul respectiv sa fie unul ponderat.

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2008, 04:01 PM
Post #270

Musafir

Pe mine ma tine TE-ul mult mai mult si-l folosesc aproape zilnic. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 02:55 PM