![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Moaaa, ma ofticati, frumoaselor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Tu vorbesti, Creato?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cand vedem o poza cu tine aici?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
io cu make-up? ha, cind m-oi machia io... adicatelea cind o zbura porcu; mi-am dat seama ca imi cumpar mizgiliciuri ca sa am ce arunca din jumate in jumate de an! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... sau poate cind oi ajunge prin bucuresti si m-oi duce la salonul lui Mihai sa ma fac "belă şi şarmantă". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
walpu....ai niste ochi superbi!!!! Machiata sau nemachiata, tot la fel de superbi sunt!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu a fost superba si in realitate, nu doar in poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am pus cateva poze de la intalnirea noastra din weekend, pe grup, intr-un folder numit Intalnire. Sper ca n-or sa ma certe fetele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si noua de ce nu ne povestiti nimic despre asta...?!? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Walpu, mai tii minte cand iti spuneam ca semeni cu o prietena de-a mea? In ultima poza chiar foarte mult..De fapt daca ma gandesc bine, semeni cu 2..la ochi, piele, par.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si on topic, imi place mai ales ultimul machiaj foarte mult! Ce ai folosit? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, in asta ultimu', menit sa-l vrajesc pe instructorul auto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e un joc de creioane, negru, verde si alb, combinate si intinse sa nu fie prea puternice si un pic de fard sclipicios de la jade. Pe bot un clinique incolorcombiant cu un dior mai violaceu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Super machiaj!
Am si eu vesta din aia verde-turcoaz (ce culoare o fi ca eu la nuantele astea nu ma pricep )(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
io cu make-up? ha, cind m-oi machia io... adicatelea cind o zbura porcu; mi-am dat seama ca imi cumpar mizgiliciuri ca sa am ce arunca din jumate in jumate de an! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... sau poate cind oi ajunge prin bucuresti si m-oi duce la salonul lui Mihai sa ma fac "belă şi şarmantă". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) haaaa, asa fac si eu....adica toate rimelurile imi expira, fardurile arata ca neatinse.....un fdt imi ajunge cam un an jumate, rujuri nu reusesc sa termin niciunul...dar eu strang...imi iau....parca sunt salon! si periodic fac curat in ele...mai arunc... mai dau.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Super machiaj, super girl Walpu.Eu cred ca ti-ai gresit cariera trebuia sa te faci make-up stilist sau cum i-o zice.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 07:05 AM |
|