![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Walpu (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ! Foarte frumos!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Sambata viitoare iesim intr-un club, cam asa vreau sa ma fac si eu, numai ceva mai puternic. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e un machiaj care se poate intensifica si mai mult; aici e si vorba de blitz care ii diminueaza intensitatea. Ca blonda, roscata sau ce natii am mai fost prin cap nu ma prindea verdele deloc. Era mult prea puternic pentru tot ansamblul. Acum mai diversific si eu pana nu-mi iese culoarea din cap. Intr-o ora ma duc undeva office dar mai ma bag la un experiment coloristic; daca iese ceva o sa va arat.
Acuma ca zimzi se marita, ma gandeam ca mi-ar placea sa fac un make up de mireasa ceva. Cred ca tot pe mine o sa ma acuarelez sau pe angelu' ca i-am promis o baie de culori (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, da! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Vreau sa vad un make -up de mireasa.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da sa bag si eu offtopic repejor: walpu, culoarea actuala a parului e "a ta"! Iti intensifica culoarea naturala a ochilor, tenul, iti sta nemaipomenit de bine. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
senq kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acuma tre sa ma gandesc ce gasesc sa ma fac asa for good, ca asta e vopsea fara amoniac si iese destul de mult la fiecare spalare, deja s-a mai deschis. Sau sa ma tot fac cu nuantatorul asta constant, nu stiu. Si cand te gandesti ca asa am ales nuanta arbitrar si fara a sta pe ganduri, cand ma intorceam intr-o zi de la lucru. Imi placea cum ii sta la cameron in poza asta si ma gandeam ca poate si mie mi-ar sta. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/cameron_diaz_brown_hair_05.jpg) szi, I'm working on it! Tu ce culoare ai la ochi(principala si secundare)? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana la urma azi n-am apucat sa fac nimic altceva decat un usual make up, foarte potrivit brunetelor, cu atat mai mult celor cu ochii caprui caci sunt mai multe fete asa, in nuante de ciocolatiu. Adica pleci de la baza genelor cu maro cat mai inchis, brun, eventual folosind wet/dry shadows, pana la bej la cuta pleoapei superioare. Nota deosebita vine si cand aplici un pic de fard sidefat bleu in coltul interior al pleopei si sub genele de jos amestecat cu un bej. In interiorul pleoapei de jos se foloseste acelasi fard bleu sidefat in loc de creion alb pt a face ochii mai mari. Bleu un pic si sub arcul sprancenei.
Pe mine arata cam asa: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC02316_resize_resize.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC02317cr_resize.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Walpu...toate machiajele ce le-ai pus tu aici arata super, dar scuza-ma....cu asa ochi orice machiaj arata bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Io ce ma fac? Ca am ochii mici si pleoapele cazute si nici vreo culoare spectaculoasa la ei nu am. Si pentru ca ai zis tu odata ca te tenteaza, fii atenta ce provocare iti propun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma machiez eu asa cum o fac in mod obisnuit (singurul stil pe care il stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si apoi ma machiezi tu...si facem poze cu before and after si le punem aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci ce zici? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Are you in? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai am zis ca ma bag, uite, in vacanta elevilor ce vine din 2 febr pana in 9 reusim noi cumva sa ne cuplam in timp util, sa gasim o coordonata temporala comuna. Facem si before and after (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acuma sper ca aparatul sa scoata ce trebuie, sa vedem cum stii sa cochetezi cu el. Main requirement: sa fi dormit bine cel putin 8 ore inainte.
Mai, or fi ochii mei albastri, dar la origine sunt foarte pal conturati, genele mele sunt saten-deschis, si ai mei au o oarecare tendinta de coborare, dar conteaza cum ii pui in valoare, cred eu. Uite ce baza de contructie am, deci cred ca trebuie ceva munca sa ajung sa arat cumva. Deh, cam asta e situatia, eu numai cu rimel arat cam adormita. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/parinoki_resize.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
It's a date hi hi hi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acuma in privinta cochetatului cu aparatul io nu ma stiu clipi ashe galesh, dar promit sa ma straduiesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:55 AM |
|