![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wow, foarte misto, Pink!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Ce ai folosit: pensule sau traditionalul buretel? Am inceput sa am nelamuriri in ceea ce priveste instrumentele astea pt machiaj...(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Si subscriu la ce a spus Walpu: more, more! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 9 2008, 11:43 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Wow, foarte misto, Pink!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Ce ai folosit: pensule sau traditionalul buretel? Am inceput sa am nelamuriri in ceea ce priveste instrumentele astea pt machiaj...(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Si subscriu la ce a spus Walpu: more, more! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Pensule. Buretei nu folosesc... Nu-mi plac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Banuiam eu..nici eu nu sunt mare fan. Poti sa imi recomanzi niste pensule? Felul lor, pt ce sunt indicate (am vazut ca sunt de multe feluri), firma? Sper ca nu sunt prea mare bataie de cap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, sa stii ca m-am documentat si eu un pic in acest domeniu. Mi-am luat din State niste pensule pentru fard, dar nu prea-s multumita de ele ori nu stiu sa le folosesc cum trebuie. Erau acolo ff multe, dar si f scumpe. Adica cele profesionale costau parca prea mult, desi sunt sigura ca rezista mult in timp.
La noi, la Sephora, au tot felul de ustensile din astea. Mai gasesti si la Make-up forever cred. Make-up artistii de la noi si le cam iau de afara. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu ma pot machia cu pensule la ochii , cred ca din cauza ca m am obisnuit cu buretel sau poate ca nu am profesionale, ce am avut eu mai mult ma incurca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Pink si eu mai vrea poze This post has been edited by divi2007: Feb 9 2008, 01:29 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pensulele sunt de 1000 de feluri. Cele profi sunt ok, daca ti le permiti si stii ce sa iei, daca nu, cele din trusele de pensule sunt foarte bune. Ce trebuie sa contina o trusa? Pai, pensula pentru pudra, pensula pentru blush, pensula pentru pliul pleoapei, pensula pentru pleoapa, pensula pentru ruj si, optional, pensula pentru tus de ochi.
O sa ma uit pe net sa vad cam ce se gaseste pe Strawberry sau in Sephora si iti zic. Eu am cateva seturi dar nici astea nu-s in magazine. Si Make Up For Ever sunt excelente, numai ca nu sunt chiar ieftine. Oricum, tot setul asta pe care l-am reccomandat poate ajunge pe la 150 de lei, maxim 200. Ma uit si la preturi si iti spun. Inca ceva. Pensulele se iau mai bine pe pipaite... Nu toate sunt ca in poza si e greu sa iti dai seama care e buna si care nu. Recomand o vizita la Sephora. |
|
|
![]()
|
|
Din ce ai spus tu, am doar o pensula pentru pudra, de la The Body Shop. Am dat pe ea ~55ron acum aproape un an, nu e profesionala. Btw, la cat trebuie schimbate?
Am observat ca sunt n feluri de pensule, de-asta ti-am si cerut sfatul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa ma duc la Sephora, cand o sa am mai mult timp. Mersi pentru raspuns! Apropo de asta, acum o saptamana la Sephora, am fost abordata de o tipa ce lucra acolo pentru o sedinta de machiaj gratuita la Mall Vitan, cu produse Lancaster, realizata de nu stiu ce make-up artist. Daca sunteti amatoare..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , poate mai este valabil. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de Sephora, am dat si eu o raita asta seara prin cel din Orhideea si am constatat ca au exact aceleasi produse ca la Paris. Am regasit inclusiv gentutele speciale pentru make-up. Preturile la produsele lor (Sephora, Priorities) sunt apropiate de cele de la Paris, dar preturile la celelalte produse de case cunoscute (Estee Lauder, Clinique etc.) sunt sensibil mai mari. Am vazut pana si Hylexinul de care am discutat noi la topicul contra cearcanelor. Lucrul asta ma bucura, adica gasim si in tara cam tot, cu rezerva preturilor pe alocuri.
Sweet, eu nu stiu daca trebuie neaparat sa-ti iei o trusa profesionala de ustensile doar pentru tine. Daca mai machezi si alte persoane se merita, dar asa. Eu imi doresc doar o pensula buna pentru fard. Pentru fdt am o punga plina cu buretei luati din State si-mi plac mult. Evident ca pensula pentru fard de obraz n-ar trebui sa lipseasca din trusa niciunei fete. Ar trebui sa te ajute cineva in alegerea pensulelor, pentru ca-s tot felul de trucuri. Pentru fard de obraz am una de la Estee Lauder si cand i-am oferit-o prietenei mele sa ma machieze, mi-a spus ca n-o poate folosi, ca nu intinde uniform. |
|
|
![]()
|
|
Rox, eu am spus cam ce pensule trebuiesc sa existe in trusa oricarei femei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum, nu e obligatoriu, dar machiajul este mult mai usor atunci cand il aplicam cum trebuie. Si daca mai machiezi si pe altcineva iti trebuiesc cel putin 3 truse (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Sweet, daca vrei, merg cu tine sa-ti iei pensulici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pensulele se schimba cam atunci cand naparlesc nasol. In rest, se spala o data la 2-4 saptamani. Exista si un detergent special pentru pensule. Dar nu mai stiu exact cum ii spune acum. Trebuie intrebat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, sunt convinsa ca sunt mult mai usor de manuit. Pot sa vin si eu cu voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:32 AM |
|