![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am inceput si eu sa imi iau incet-incet pensule din Sephora, am de ochi 3 tipuri si una cu dublura (abia acasa am vazut ca mai aveam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si mai vreau de pudra si de blush si de fdt ...cred ca fac colectie. Si am si un portfard tot de acolo in care le-am pus, numai pensule si creioane de ochi/buze. Inainte luasem de la Ja-de, dar astea sunt mai fainute.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sigur, Rox! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, pai de ochi sunt nu numai de mai multe feluri - ca model - ci si de mai multe marimi. La pudra la fel, la fard de obraz tot asa... La fond de ten nu am vazut decat 2-3 modele. Acum depinde si de firma producatoare. Oricum, cu pensula se aplica fondurile de ten solide, de tip pudra-crema si cele cremoase. Apoi se netezeste si uniformizeaza cu un buretel pentru fond de ten. Cele de tipo pudra sunt mai usor de eplicat direct cu buretelul sau cu o pensule pentru pudra (si aspectul este mai transparent). Ah, stiati ca exista pensule si pentru corector? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) In cazul acesta, bureteii sunt mai micuti. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
ioannaraluka , o prietena care a facut cursuri de machiaj in bucuresti are truse ptr professional make`up si o gramada de pensule si nebuneli de la malu wilz.
SUNT SUPERBE! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu de la sephora am pensula pentru blush si bureti rotunzi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ca vroiam sa vorbesc de betisoarele acelea de vata pentru urechi. Stiti cat de misto se aplica fardul pe pleoapa inferioara cu ele? Si nici nu costa cine stie ce. Si tusul crema pentru ochi, daca vreti sa creati un contur mai dramatic sau smoky eyes se aplica nemaipomenit cu ele. Ia incercati si spuneti-mi daca va plac. Eu ii folosesc deseori la retusuri. Sunt practici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu sunt pasionata de aceste ustensile....chit ca imi fac acelasi machiaj zilnic.
O sa aduc si eu pensulele mele sa ma sfatuiesti, poate nu stiu eu sa le folosesc cum trebuie. Daca va hotarati (Pink si Sweet) sa mergeti la un cumparat de pensule, sa-mi spuneti si mie va rog. Incerc sa ma vad cu prietena mea, care se pricepe in ale machiajului de vreo jumatate de an si nu reusesc. Am zis ca mergem impreuna la Make-up forever...dar pana una alta, mai repede dau o fuga cu voi la Sephora. Pana una alta, sa te faci bine cu piciorul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am primit azi anticearcanul de la YSL TE si ala are pensula, din fabricatie. Probabil te referi la altceva. |
|
|
![]()
|
|
Putem sa mergem si la Make Up For Ever... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stiti doar ca sunt indragiostita de acele produse. Sunt fan declarat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar am zis ca na, poate nu va convine sa nu ma mai scoateti de acolo decat peste vreo 6 ore asa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, am auzit de Malu Wilz, sunt produse de make-up profesionale, care se folosesc in saloanele de cosmetica. Dar nu le-am testat.
Pink, am impresia ca au deschis pana la 19 acolo si sambata e inchis. La mine asta e impedimentul, ca eu zilnic stau mai tarziu de orele 19 la serviciu. Dar vedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . This post has been edited by roxanica10: Feb 11 2008, 11:43 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mai pune Pink niste poze ca faine machiaje iti faci.
|
|
|
![]()
|
|
Haide ca acusica ma apuc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:32 AM |
|