![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
In trend sau nu, aduce veselie! Asta e important. Albastru intens chiar se poarta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mersi mult de aprecieri si sugestii!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pink, si eu am incercat ceva in genul celui facut surorii tale, dar bineinteles ca nu mi-a iesit la fel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 12 2008, 07:57 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/00130f-1.jpg)
Incearca si pe albastru. Ceva de genul pozei de mai sus si nu atat de impopotonat! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pink, in partea de langa nas, unde ai dat cu negru.. cum il mentii? il mentii? eu stau toata seara cu deshtu'n ochi.. daca ma fac asa cu negru. am impresia ca se strange sau ca se aduna.
|
|
|
![]()
|
|
pink, in partea de langa nas, unde ai dat cu negru.. cum il mentii? il mentii? eu stau toata seara cu deshtu'n ochi.. daca ma fac asa cu negru. am impresia ca se strange sau ca se aduna. Eh, se mai strange, se mai ia. Cand ma machiez asa am grija mereu sa am dermatograf si betisoare de vata la mine pentru retushuri. Este normal sa se duca negrul din interiorul ochiului pentru ca acolo sunt glandele lacrimale ce produc mereu lichid pentru curatarea ochiului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Practic, ce facem noi cu machiajul, il cam deranjeaza... dar ce nu face baba la frumusete? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, bata-te norocul, ca frumosi ochi ai... si ce spranceneeee! Ce mi-ar placea si mie asa sprancenutze (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ale mele au mari probleme, toate cosmeticienele mi-au spus ca n-au cum sa le faca simetrice si uniforme, ca's ele ciudate de la natura (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mi-am facut si eu azi un machiaj fain, insa n-am apucat sa-l pozez, dar o sa-l dau in reluare cat de curand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu m-am mai machiat de mult cu albastru, dar o sa incerc, mersi de sugestie. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Pink, m-am tot uitat la machiajul facut surorii tale..maama si imi place de fiecare data tot mai mult! chiar foarte misto! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Lxn, mersi. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar in pozele astea nu sunt pensata si nici firele mai lungi taiate (da, eu imi si tai sprancenele). In ce sens ciudate? Poate se rezolva cu un creion bun.. Asteptam si machiajul tau! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ce frumos si glamour, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cu ce obtii luciul acela al tenului (in sensul bun of corz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )? This post has been edited by sweet_girl: Feb 17 2008, 01:54 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu revlon skinlights fdt si highlighter artdeco (limited edition). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Citind-o pe Bia mi-am adus aminte cat imi placea machiajul mai perlat, insa cu tenul mai cu probleme nu poti apela mereu la el, noroc ca partea mai luminata sunt obrajii. Dupa mult timp mi-am facut aseara si mi-a placut ce-a iesit. Nu se vad f bine culorile, insa ochii i-am conturat cu navy blue iar fardul mai deschis e portocaliu perlat, continuandu-se pe arcada cu bej sidefat. Gloss-nude, transparent. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:23 PM |
|