![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fain rau machiajul asta (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Walpu.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mai postat acelasi machiaj la topicul "Cum sa ne machiem" pentru ca am uitat de existenta jurnalului... il pun si acilea, daca-i unde in plus, puteti sa-l stergeti voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Astazi, gri cu sidef: (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC02907.jpg) Walpu, machiajul tau e superb, primavaratic si energic (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce mi place verdele crud de la cercei si helanca
nu mai vb de genele lui lxn care de cate ori le vad ma (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Walpu, dragut verdele acela! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lxn, te invidiez, sincer... ai niste gene de ma ia cu delir de invidie! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si culoare faina la ochi are lxn si piele alba beautiful combination cred ca iti sta mortal machiata cu verde. Vrem sa vedem cand te machezi poze please (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ufff, multumesc mult, ma simt magulita (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Din pacate de multe ori uit sa fac poze si trec zilele, insa o sa mai fac. Cand o sa scap si de punctele negre, o sa fie o realizare. Oricum, tratamentul cu retin merge, duminica-l aplic a 3-a oara (asta ca sa fiu si eu offtopic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn, ce ochi frumosi ai, si genele sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Off topic: ai grija ca de la Retin A fata este mult sensibilizata la razele solare, deci nu uita de crema cu SPF cand iesi pe afara, neaparat! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 24-February 08 Member No.: 3,359 ![]() |
Buna fetelor si bine v-am gasit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunt fascinata de machiaj si topicul vostru m-a convins sa devin membru al forumului. Ador ideea si pozele voastre si abia astept sa invat si eu sa postez poze. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, foarte misto nuantele de verde pe care le-ai aplicat si te prind foarte bine! Si da, parca te incarca cu energie culorile astea, in ton cu vestimentatia si accesoriile! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Lxn, iti spun inca o data ca te invidiez pentru genele tale lungi si frumoase.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) spre deosebire de ale mele anorexice, cum probabil ati observat.. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Solfrid! Pentru postarea pozelor personale, poti folosi Photobucket, iti faci cont, le stochezi acolo si adaugi linkul corespunzator. This post has been edited by sweet_girl: Feb 24 2008, 04:10 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
HappyCat si Sweet, tenchiu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Happy, stiu de protectia solara, mi-am luat de la bioderma fp30 insa nu m-am dat cu el pana acum. Ieri am iesit la soare insa tratamentul il facusem miercuri si am zis ca poate nu-i cazul sa-mi dau. In orice caz, de astazi incep sa-mi dau o zi da o zi nu si o sa folosesc si protectia solara. Sweet, daca tu ma invidiezi pentru gene, eu pe tine te invidiez pentru sprancene, imi plac la nebunie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Weekendul asta m-am machiat si eu cu auriu insa nu iesea deloc in poze nuanta, am incercat sa mi se fac singura asa ca am renuntat sa mai postez. Insa mai incerc eu un alta... Solfrid, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:14 AM |
|