![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut un edit mai sus; acestea fiind zise si aratate, vedeti si voi ca migalesc un pic la conturat.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Offf, vreau sa pun si eu machiaje aici. Cum faceti voi pozele, ca mie-mi ies in ceata si nu ies culorile ca in realitate??
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Walpu, cand ai zis ca esti "bruneta", exact la Cameron Diaz mi-a zburat gandul, imi place tare mult cum ii sta. De tine nu mai zic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , iar machiajele sunt excelente. O sa incerc si eu sa vad cum ma prinde stilul asta, eu "amestec" altfel culorile, dar ca un facut, cand imi iese ceva, nu am aparatul la indemana.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mie mi-a placut tare mult machiajul asta... Nu spun carei firmei ii face Gina Pistol reclama (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
da..stiu cum e, wal..eu am lentile de contact..dar ce aiurea ca a recidivat dupa operatie! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sweet, daca tot ai adus vorba, spune-mi si mie (si eu port LC): tu poti sa te dai cu ceva in interiorul pleoapei interioare??? eu am tot incercat... dar se ia urat de tot pe lentile si nu vreau sa le arunc la gunoi. mai mult, daca m-as apuca sa fac ce face walpu, in 2 ore maxim as avea niste ochi rooooosii roooosii plini de vinisoare si as vedea incetzoshat. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) eu am tot intrebat pe la topicul de rimeluri daca mai e cineva cu lentile, ca nush cu ce sa ma machez sa fie safe. tell me pliiizz!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
kitten, suna ciudat ce spui tu! eu am lentile de vedere de mult timp, dar nu am avut probleme deloc cu machiatul..pot sa ma machiez cu absolut ce vreau fara nici o problema..eu, ca o inconstienta, am si dormit de multe ori fara sa le dau jos si nu am patit nimic..tu de care lentile ai? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu am lentile torice, de la cibavision... si cu cilindru, si cu sfera... le dau jos zilnic si le schimb la un an, un an jumate. port de cand aveam 12 ani.
eu nu zic ca nu ma machiez, pt ca ma machiez zilnic la ochi, dar nu pot sa dau foarte aproape de gene, d-apai sa ma dau pe interiorul pleoapei!!! deseori am probleme, in sensul ca mi se inrosesc ochii daca incarc cu prea multe farduri, si creion, si rimel, si stau mai mult de 8-10 ore cu machiajul pe ochi. eu ma refeream la ce zicea wal... chestia cum ca mai intra si in ochi fard. iar daca ma dau cu creion in interior, imediat ajunge pe lentile. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) oare sunt eu mai neindemanatica? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine m-a machiat Walpu in seara asta si imi place f mult ce a iesit hi hi...adica e o schimbare fatza de cum ma machiam eu de obicei si nu stiu eu exact cu ce smacuri m-a dat dar mi-a facut tenul sa arate perfect. O sa pun si poze pe grup.
|
|
|
![]()
|
|
pai sa pui!!!
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce grup?
Si eu vreau sa vaz! |
|
|