![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mama da' ce schimbare eu zic sa incerci si la tine, ia-o usurel si o sa te obisnuiesti. Incearca, tineretea nu se intoarce inapoi, e bine sa profiti la maxim de perioada asta frumoasa.
This post has been edited by misssn7: Mar 6 2008, 09:54 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Pink, mai pune poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te pricepi tare bine, dar asta deja ti s-a mai spus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi se par foarte elaborate machiajele pe care le faci, sunt curioasa cam cat dureaza sa faci asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi place mult si cum te machiezi tu, LXN. E foarte ...diafan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . E fix cum mi-as dori sa ma pot machia eu insa inainte de toate as avea nevoie de o sesiune intensa de shopping fiindca tot urmarind discutiile pe aici , am realizat cate lipsesc din trusa mea de machiaj (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ah ! Am uitat-o pe walpu ! Pe mine ma termina fata asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place de mor cum se fardeaza dar mi se pare ca mi-ar lua o eternitate sa combin atatea "ingrediente". |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumos machiaj Pink. Trebuie sa invat si eu sa pun culori, in afara de un tus nu prea folosesc nimic. Imi place rozul..dar poti incerca si verdele, daca nu la machiaj la haine, e super...prima data e mai greu:)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, de-abia astept sa mai pui poze.
Foarte frumos machiajul surorii tale. Zici ca-i balerina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Iar ma repet, ai talent, adica stii sa pui in evidenta ceva-ul fiecareia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi m-am machiat cu kaki... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maine ma machiez cu roz si verde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/editedweee.jpg) Ai dreptate cu tineretea, Miss. Si chiar am facut o pasiune pentru galben. Vreau sa-mi fac o rochita... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) N-am mai purtat galben din scoala generala! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Ce fard e cel kaki, Pink ? De cand caut si eu nuanta asta si n-o nimeresc...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place nuanta de kaki (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Tot Funkhouser din acelea e?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fain, fain Pink il astept pe cel de maine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu, Este Artistry. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar e o colectie mai veche. Nu se mai gaseste... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ieri am fost la un training si am aflat ca se vor lansa niste kituri pentru a machia diverse tonalitati ale pielii fara batai de cap. Au culorile alese pentru tonurile deschise, medii si inchise. Cred ca vor fi de un real ajutor persoanelor ce nu se pricep sa aleaga nuantele potrivite. Nuantele sunt toate neutre, adica bejuri, marouri, piersiciuri, din gama aceasta. In State s-au lansat deja, la noi mai dureaza... Nu stiu cum se face ca la noi dureaza tot mai mult... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pink, esti foarte frumusica in poza asta, te prinde bine culoarea si make-up-ul asta.
Imi place foarte mult si machiajul surorii tale, probabil m-ar prinde bine si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar semanati mult, dar tu esti mai creola. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:31 PM |
|