![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Lxn mergea un pic mai multa culoare, imi place culoarea la ruj.
Pink mi-am luat un creion albastru spre mov doar datorita tie si mai tre' sa-mi iau un rimel negru si niste prafuri de la ja-de ceva albastru si gri, cand ajung in Real, incep si eu sa machiez, usurel ca nu stau prea bine cu timpul liber da' o sa try. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
pink, ce fard e verdele ala fain ? Il caut si eu de ceva vreme si n-am gasit decat la Ja-de dar nu stiu cat de rezistent e.
ahhh, si in combinatia cu albastrul acela royal e mortal! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, nici fard crema nici stick, am folosit un fard roz un pic mat si peste un sidef pulbere, iar pe linia genelor creion gri inchis si peste el fard gri stralucitor. Nu-mi place sa pun fard sau creion pe linia de jos a genelor pentru ca-mi inchide mult fata. Stiu, contureaza foarte frumos ochii si luati in particular, arata super, insa nu-mi sta mie bine pe de-a'ntregul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Miss, in realitate, e mai puternic fardul insa stii cum e cu pozele astea, nu redau realitatea prea bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rujul este de la Stila. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Miss, ce frumos! Sa pui poze!
Althea, nu stiu ce sa-ti recomand nuanta aia de verde exact. Eu am dintr-o colectie anterioara de la E.Funkhouser. Iti recomand Make Up For Ever nuanta Apple Green #091 dar este mat. Al meu e sidefat. Arata bine si mat si e la fel de intens si sta mult pe pleoapa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, secretul este sa aplici o baza pentru machiaj pentru ochi sau corector din plin pe pleoapa superioara. Astfel, fardul se lipeste si este la fel de intens ca in cutiuta. Lxn, nu cred ca te-ar inchide daca ai aplica un sidef argintiu, roz sau auriu in fuctioe de machiaj de la jumatatea pleoapei inferioare spre interior si coltul ochiului iar nuanta inchisa sa continue pana la coltul exterior... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pink, foarte foarte misto mai ales ultimul machiaj, te invidiez mult pentru indrazneala! si pt talent bineinteles! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iti sta foarte bine tie, in plus!
Lxn, daca tii minte, si eu ti-am sugerat acelasi lucru cu pleoapa inferioara..mi se pare ciudat sa spui ca nu te prinde, dimpotriva cred ca ti-ar incadra foarte bine ochii tai frumosi! Desi tu esti foarte draguta si asa naturala, dar iarasi incep sa ma repet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
lxn - mie-mi place foarte mult asa cum l-ai facut tu. e foarte finut si natural machiajul (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) . si ai niste ochi superbi! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
am fost la un machij de proba pentru nunta, nu m-a dat pe spate, desi in poze arata f bine. mi se pare ca-mi accentueaza mult liniile de sub ochi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , si parca nu e destul de...diafan (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . acum trebuie sa fug, am sa pun poze pe grup diseara.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
am fost la un machij de proba pentru nunta, nu m-a dat pe spate, desi in poze arata f bine. mi se pare ca-mi accentueaza mult liniile de sub ochi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , si parca nu e destul de...diafan (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . acum trebuie sa fug, am sa pun poze pe grup diseara. Claule, asteptam pozulicile! Machiajul de nunta nu trebuie sa fie musai diafan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-am urmat sfatul si am facut astazi un machiaj mai indraznet (da, e indraznet asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si am aplicat si jos fard... initial am vrut sa fac poze si sa ma demachiez, insa n-am mai apucat si am plecat asa in oras, am fost intr-o mare fuga (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03073.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03068.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03075.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte frumos, chiar extraordinar de frumos! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 12:53 AM |
|