![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si mie imi place si iti sta tare bine!
Daca se asorteaza si cu fata si cu personalitatea,e super! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bellissimo! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ce-ai folosit? This post has been edited by walpurgik: Mar 14 2008, 09:06 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lxn, wow, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am zis! (IMG:style_emoticons/default/judge.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc frumos pentru aprecieri, sincer, eu nici nu vroiam sa ies din casa asa, v-am spus, mi se parea prea puternic machiajul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Walpu, sa stii ca nu mare lucru am folosit: un creion verde de ochi luat din Elvetia, Manhattan se numeste, un fard duo Rubi Rose cu verde inchis spre exterior si deschis spre interior, iar peste acesta din urma am aplicat si un pic de fard auriu si rimel, cam atat. Jos am folosit tot creionul si fardul inchis. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Lxn, bravo! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi place mult. La mine pe laptop se vede un verde auriu deschis si creionul turqoise metalizat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar incerc sa-mi imaginez ce e. Oricum, imi place muuuuuult! Sa te mai machezi asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of course, modelul e principalul atu pentru un machiaj reusit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Manhattan sunt nemtesti si se gasesc la dm. Dm la Tm e in Real 2. Sunt accesibile la pret. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Pink, acum ma bucur ca am incercat sa aplic si jos fard, datorita voua am facut asta, tie si Sweetilicai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Walpu, nu stiam ce tara de origine au, stiu ca-i luat de mama din Elvetia si ca are o mina foarte cremoasa si placuta la aplicat. Cat despre treaba cu modelul, noi stim cel mai bine ca acesta conteaza cand vedem machiajele tale superbe! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oaaaaaauuuuuuuuuuu ce fain si ce bine iti sta, i-am zis si lui Pink acum e vremea culorilor nu la 50 de ani, so just do it.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu azi m-am facut cu movuliu, un pic de maro sidefat in pliu, dermatograf negru si cam atat.
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC03147.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC03150.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Foarte frumos, Pinkie! Se citeste primavara pe fetisoara ta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 09:22 PM |
|