IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
claudia_electra
post Mar 16 2008, 12:38 AM
Post #471

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

pink, vad sclipici pe sprancenele fetei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

am pus si eu pe grupul eladyz poze de la prima proba de nunta, ca vreau sa mai incerc si la alti "artisti". al meu nu e incantat de ele, zice ca parca nu ma reprezinta, ca-mi modifica nefavorabil trasaturile, mai ales ca imi lungeste mult fata/ fruntea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .

nici mie nu-mi place ceva, dar nu stiu sa spun exact ce...poate faptul ca nu s-a jucat deloc cu umbre, ci a pus uniform fondul ala de ten (cu care nu sunt obisnuita de altfel si mi se pare ca ma incarca...)

sunt confuza, stiu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by claudia_electra: Mar 16 2008, 12:39 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Mar 16 2008, 12:45 AM
Post #472

Musafir

Si eu am vazut sclipiciul din sprancene, dar am zis ca asa a vrut sa-l faca.

Te vazui Clau. Sincer mi se pare ca lipseste ceva la machiajul tau, dar nu-mi dau seama ce. Vad ca tipa care te-a machiat, are aceeasi fixatie ca mai toate make-up artistele, inclusiv amica mea, sa te dea cu ruj si gloss...mie mi-ar placea sa foloseasca ruj normal, pentru ca la nunta, te pupi cu toata lumea si glossul se duce rapid. Tu vrei neaparat nuante de maron? Eu te-as vedea cu naunte de auriu si verde.

+Quote Post
lxn
post Mar 16 2008, 12:55 AM
Post #473

Musafir

Clau, am vazut acum pozele si intr-adevar, nu vad nimic special la machiajele respective. Ele sunt placute ochiului pentru zi, insa pentru nunta as vedea ceva mai deosebit, mai special, indraznet dar finut. Ar trebui sa mai incerci niste machiaje, eventual poate iti da maine Pink niste sfaturi si te poti duce la cea care te machiaza cu o poza, cu un exemplu...

+Quote Post
Bia
post Mar 16 2008, 02:16 AM
Post #474

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Asa am vrut eu sa fie, cu sclipici numai si numai pe sprancene. Arata interesant cu ochiul liber si... nu am pus sclipiciul unde il pune toata lumea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De ce sa fiu comuna sa-l pun pe gene sau pe pleoape? Pe sprancene e mai kinky (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Imi pare rau ca nu se vad culorile bine, cel putin la mine pe lcd nu se vad ca la locul faptei... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Probabil din cauza ca poza nu a avut blitz. Nu stiu.

Claule, pot sa-mi spun parerea si eu de machiajul ala al tau de pe grup? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Dar nu vreau sa zici ca sunt rautacioasa dup-aia si sa ma alergi maine prin Chocolat. Mi se pare un machiaj prea banal, un machiaj pe care-l faceau miresele acum 20 de ani... Nu zic acum sa te faca exact curcubeu, dar nici asa... Pai asa te faceai si tu! Am dreptate?

Machiajul miresei e inteles gresit deseori, atat de make-up artisti cat si de clienti: diafan, poate glitter, neutru, fin. NU! NU! NU! De ce oare nu indraznesc oamenii la un astfel de eveniment?? E o nunta, nu o cina cu rudele la sfarsit de saptamana. Plus ca, dragi colegi de breasla, s-au inventat culorile.

Am machiat o tipa odata la o nunta si toate babele s-au strambat. De ce? Pentru ca i-am facut un degrade de glitter pe pleoape de la baby pink, galben si baby blue. Arata exact ca o sirena. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Avea ochii albastrii, parul saten ca tine, fata alba, iar in par avea prinse cristale. Mie mi-a placut enorm si tuturor tinerilor de acolo, inclusiv ei. Dimineata saraca, nu stia cum sa dea jos glitterul, ca ii ramasese intact. Nici nu m-a trezit sa o ajut (participasem si eu la eveniment). Am apreciat ca a avut incredere si ca m-a lasat sa-i fac exact ce am avut eu in minte. Foarte putine persoane au facut asta pana acum... Poate o sa fac rost de poze. E nora prietenei mele cele mai bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , maine cer o copie, sa va arat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bine, ca sa nu mai zic ca mie imi plac miresele machiate in nuante ne negru, un smoky. Mi se pare bestial... Contrasteaza puternic cu ce poarta restul mireselor. Bine, smoky nu poate purta la nunta decat o ticnita ca mine sau alta si mai ticnita, eventual... Dar de ce sa fiu la fel cu toata lumea pana la urma?? Nu stiu, poate am eu pitici pe creier... dar asa ma enerveaza cand vad toate miresele machiate le fel... Pfffffff. Nu suport! Nu suport! Nu suport! Dar uneori n-ai ce face: clientul nostru, stapanul nostru. Eu de obicei daca acea clienta are idei bizare si mie nu-mi plac deloc plec si o las sa se faca singura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hai ca-ti pun niste poze la Cum sa ne machiem cu ce mi-ar placea mie sa vad pe tine... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

P.S. Nu ne-ai zis totusi ce ai dori tu de la machiajul ideal... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 16 2008, 07:24 AM
Post #475

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Pinkie, mi se pare mie sau ai mai multa indrazneala in ce priveste culorile si jocurile de culori pe alte persoane decat pe tine? Imi plac ambele machiaje, dar mai ales al doilea (cum spuneam jocurile de culori foarte misto..) Si sclipiciul ala e foarte de efect! Te infidiez, cum ar spune Angel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , pentru ceea ce iti iese! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Lxn, foarte dragut! Si ai asa un chip si o privire de copil cu ochii tai albastri si foarte clari!

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 16 2008, 08:18 AM
Post #476

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu zic ca e prea cumintel machiajul. Ceva indraznet care sa-ti stea bine cred ca ar fii mai potrivit, e nunta ta poti sa-ti faci de cap.

+Quote Post
Bia
post Mar 16 2008, 11:41 AM
Post #477

make-up artist

Da, pe altii ma joc mai frumos... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Probabil si deoarece pe mine m-am plictisit. De-aia nici nu ma machiez uneori. Plus ca o fata noua iti aduce intotdeauna idei noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Mar 16 2008, 11:51 AM
Post #478

Musafir

Sweet, multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu inca astept sa vad poze cu tine pe grup, you're too shy. (un mic offtopic: reusesti sa ajungi la intalnire? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )

Pink, sunt de acord cu tine in privinta machiajului, e o ocazie speciala si merita incercat ceva indraznet si proaspat. Si pana la urma, Clau, conteaza sa-ti placa tie si sa te simti perfect cu machiajul respectiv. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 16 2008, 02:27 PM
Post #479

make-up artist

Astazi (albastru, lila, mov, gri, bej si sidef alb + eyelinner negru la ochi, sidef bej si roz pe obraz, roz pal pe buze):
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/makeup1.jpg)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/makeup2.jpg)

Mi-a iesit un cos pe barbie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ! Nici nu imi trecuse bine cel de pe obraz cel de pe frunte! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
divi2007
post Mar 16 2008, 02:32 PM
Post #480

Musafir

ce misto is cercei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) iar albastrul e divin
pink vreau un sfat te rog la blond nuanta miere deschis ten alb si ochii verzi ce culori merg pt fardul de ochii ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 06:00 PM