![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nuantele de mov, lila si roz fac ochii verzi si mai verzi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/ban_TrendsSpring-1.jpg) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cu mare placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
multumesc de opinii, fetelor! pink, nu ma supar deloc, dimpotriva, v-am zis ca si mie mi se pare ca nu era un machiaj grozav. daca si barbatul meu a zis ca acum intelege de ce e util un make-up artist deosebit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...
ce as vrea eu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...vreau un ten diafan, uz intelept de highlighter, sa NU apara riduri sau cearcane sub ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , iar dpdv al culorilor, nici ceva strident (gen albastru), nici ceva insipid (gen roz)...nu am nimic impotriva maroului, insa ceva mai vizibil decat a facut ea, si forma usor mai alungita a ochilor, nu doua galuste. sau un negru cu argintiu, sau mov cu ceva... ador verdele, insa nu cred ca s-ar potrivi cu nimic din tinuta...rochia e ivory, buchetul alb pur... |
|
|
![]()
|
|
multumesc de opinii, fetelor! pink, nu ma supar deloc, dimpotriva, v-am zis ca si mie mi se pare ca nu era un machiaj grozav. daca si barbatul meu a zis ca acum intelege de ce e util un make-up artist deosebit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... ce as vrea eu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...vreau un ten diafan, uz intelept de highlighter, sa NU apara riduri sau cearcane sub ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , iar dpdv al culorilor, nici ceva strident (gen albastru), nici ceva insipid (gen roz)...nu am nimic impotriva maroului, insa ceva mai vizibil decat a facut ea, si forma usor mai alungita a ochilor, nu doua galuste. sau un negru cu argintiu, sau mov cu ceva... ador verdele, insa nu cred ca s-ar potrivi cu nimic din tinuta...rochia e ivory, buchetul alb pur... Claule, merge verde cu ivory. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate kaki sidefat si auriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu suna rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lasa ca dezbatem cu toate problema la Choco. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gasim noi o idee fantastica pentru tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, mie-mi place cum ti-a facut ochii. Dar in general parca esti mama ta machiata asa. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu ce fain machiajul de azi Pink super super.
|
|
|
![]()
|
|
aoleu karina (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , cum mama mea??
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:00 PM |
|