![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Superba combinatia, Pink! Foarte reusit machiajul!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos, imi place mult! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ooooooooooooooaaaaaaaaaauuuuuuuu ce frumos, Pink super iti sta si tare faina combinatia de culori.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Minunat!! Am inceput si eu sa fac combinatii, dar nu imi ies niciodata atat de faine pozele, ca voua. O fi aparatul prost? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi place foarte foarte mult! E bun de pus in revista! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos zic si eu. Imi place intensitatea nuantelor. Incep sa descopar ca pigmentii fardurilor mele nu sunt f puternici sa-mi permita sa fac ce vreau.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Anca, nici ai mei nu sunt foarte puternici. Eu aplic fardul de pleoape peste un strat foarte gros de corector/baza pentru ochi sub forma de stick sau crema. Se lipeste bine si are aceeasi intensitate ca in cutiuta, astfel marindu-i si rezistenta pe pleoape.
O sa pun poze cu corector si fara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Interesant..O sa incerc si eu, stiam de fapt ca asa ar trebui procedat dar nu am incercat..
La fel ca Walpu ma gandeam si eu cand am azut pozele, cat de intense sunt nuantele, spre deosebire de cele pe care le folosesc eu. Chiar sunt curioase sa vad poze cu si fara baza/ corector. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Interesant..O sa incerc si eu, stiam de fapt ca asa ar trebui procedat dar nu am incercat.. La fel ca Walpu ma gandeam si eu cand am azut pozele, cat de intense sunt nuantele, spre deosebire de cele pe care le folosesc eu. Chiar sunt curioase sa vad poze cu si fara baza/ corector. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hai ca pun acum pe mana... Si fac poza! REVIN! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iaca: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC03420.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 06:37 PM |
|