![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pink ce bine te prinde culoarea asta, e superba (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Wooooaaa, zici ca esti o papusica de bronz, Pink! Arati irezistibil, parol! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte, foarte frumos. E in nuantele ochilor tai!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neaparat sa nepui poza intreaga pe grup! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
am pus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Walpule, tu somezi? Lxn, tu?? Vreau poze si de la voi... si de la restuuuuuuuuul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, am vazut pozele intregi. Imi plac ambele machiaje, dar cel cu maron parca-ti vine manusa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi place mai mult cel de inainte, dar acum am vazut pozele intregi si iti sta mai bine cel maro decat celelalt asa mi se pare mie.
Anw mi-ar place sa am si eu indemanarea ta in ale machiajului.Potrivesti tare bine culorile. This post has been edited by misssn7: Mar 30 2008, 11:21 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
pink, baza e cumva stick-ul corector de la artistry? daca da...il am si eu dar nu stiam ca merge si ca baza
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu somez, chiar deloc, insa nu mai am aparat sa imi fac poze. Telefonul le scoate bine, dar nu rendeaza machiajul. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Ieri am mers si eu pe tonuri de maro, nu de alta, dar mi-ai facut pofta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 06:42 PM |
|