![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Depinde si in ce sunt imbracata. Ca acolo cu albastru eram imbracata in rosu de stat prin casa ca era figut. In mod normal, la rosu pun machiaj asortat pe gri, maron, negru si altfel se vede (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Altheea, corectorul stick de la Artistry merge bine ca baza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie in poza cu albastru imi place ca ti face ochii asa asiatici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
iar maro merge f bine la ocazii arata ca un machiaj elegat parca nu merge la tinuta sport , e doar parerea mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
mie in poza cu albastru imi place ca ti face ochii asa asiatici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar maro merge f bine la ocazii arata ca un machiaj elegat parca nu merge la tinuta sport , e doar parerea mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Asa e. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu cu albastru ma fac cand ma imbrac cu alb in general, galben... Cu maro intr-adevar este mai elegant. Dar daca folosesc o singura nuanta de bej si pun doar mascara, gloss bej sidefat, si pudra bronzanta merge si la tinuta mai sport. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De fapt casual nu sport, ca sport nu ma imbrac... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau daca ma imbrac port roz, alb si negru si machiaj natural, fond de ten, mascara, gloss. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
da casual pink m am exprimat gresit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, n-am mai facut nici un machiaj nou zilele astea, de asta nu am venit cu poze. Insa astazi m-am machiat si eu cu maro, tot inspirata de tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand indraznesc sa mai testez una alta, arunc si aici o poza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 24-February 08 Member No.: 3,359 ![]() |
Imi place la nebunie ce se intampla pe topicul asta. Pink si walpurgik, ador combinatiile pe care le abordati si uite ce influenta benefica ati avut, ca au capatat si celelalte fete curaj sa experimenteze (vezi machiajele indraznete si reusite ale lui lxn (IMG:style_emoticons/default/322.gif) )
Hai sa pun si eu o poza din vacanta de iarna, ca atunci aveam mai mult timp sa ma bibilesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i280.photobucket.com/albums/kk178/Solfrid_03/Desember2007765.jpg) This post has been edited by Solfrid: Apr 2 2008, 09:48 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
wow, ce gene ai! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 24-February 08 Member No.: 3,359 ![]() |
Multumesc mult, dar si pasiunea mea pentru mascara e de vina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i280.photobucket.com/albums/kk178/Solfrid_03/Desember2007680.jpg) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
waw, ce rimel folosesti?
|
|
|
![]()
|
|
Au scris fetele despre el in topicul despre rimeluri. E vorba de YSL volume effet faux cils (sper ca am nimerit ortografia). Dar marturisesc ca imi place sa combin cate doua, iar acum adaug si Chanel Inimitable waterproof la ultimul strat, ca sa-mi reziste impecabil toata ziua (YSL e genial ca efect, insa nu e f. rezistent si se usuca in tub dupa o luna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 06:09 AM |
|