![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
iar fardul de ochii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de la ce firma e cel care sclipeste pe gri ?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos machiajul Solfrid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-am facut si eu 2 poze astazi, dar acum sunt prea obosita ca sa apuc sa le descarc. Incerc sa le pun maine. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 24-February 08 Member No.: 3,359 ![]() |
Acolo in poza am folosit doua nuante de la Artdeco, sper ca se mai gasesc, ca eu nu le-am luat din tara. Aveau la standuri farduri mono mobile, si-ti alegi unul cate unul ca sa-ti creezi propria trusa. Eu sunt foarte multumita in special de textura lor, foarte matasoasa si rezistenta. Cred ca sunt nemtesti si nici scumpe nu sunt.
Multumesc, roxanica, astept sa te admir maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Solfrid: Apr 2 2008, 10:28 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-adevar, frumos, diafan si genele sunt wow (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Roxi, astept cu interes pozele, dear (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mamaaa, ce de ochi frumosi pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
walpu, am si eu o intrebare: ochii tai sunt verzi? ca-ti sta superb cu movul ala. si ma gandeam ca ai mei sunt verzi (dar nu asa frumosi ca ai tai), dar nu am incercat mov niciodata, la ochi. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Minunat. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Pesca, ochii mei sunt cam albastri, insa in functie de lumina, machiaj, imbracaminte bat de la bleu, in albastru-verde turcoaziu. Stim foarte bine cate nuante de albastru sunt la iris, iar al meu nu e unul pur, ci mai apos, asa cristalin. Fiecare ii adimira insa dupa culoarea preferata pt ochi, unii imi spun "ce ochi albastri ai!" altii isi dau coate ca "ce ochi verzi am!" I don't mind. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Solfrid... more!!! or else (IMG:style_emoticons/default/whip.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Machiajul meu de ieri:
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC031841.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC031821.jpg) Si cel de azi: (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC031881.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC031871.jpg) Culorile sunt diferite, dar vad ca-n poze nu prea pare. Nu mai mentionez ca machiajul e ceva mai intens decat in realitate. This post has been edited by roxanica10: Apr 3 2008, 08:16 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Roxi se vede diferenta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Seamana cu machiajul pe care ti-l faci zilnic, dar se observa o schimbare. Mie-mi place (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Later edit: in asta de azi vad ceva kaki, asa e? Te prinde bine daca e si in realitate acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Philia: Apr 3 2008, 08:19 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
F f faine pozele si machiajele (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Am incercat si eu tot felul, dar nush, ori nu ma pricep, ori ochii mei sunt nesuferiti si nu pot fi makiati altfel decat banal (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O sa fac o poza demonstrativa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Roxanica ai o forma perfecta a ochilor, pleoapele tale iti permit orice fel de machiaj! Imi place mult cum iti sta cu fardul inchis aplicat in pliurile pleoapelor, sa te machiezi mereu asa!
Imi place ca au aparut fete noi care posteaza machiaje! Nimphe, curaj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vin si eu maine cu ceva poze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 06:10 AM |
|