![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Philia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Da...e un kaki culoarea inchisa. Pai singura diferenta e dunga aia acolo in spatele pleopei. Mi se pare ca pune in evidenta mai bine ochiul. Chestia asta am vazut-o intr-unul din filmulete din linkul pe care l-am pus alaltaieri pe la alt topic.
Pink, astept si niste critici constructive please. Altheea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu vreau sa experimentez cat mai multe tipuri de machiaj. Sa stii ca ochii mei sunt un pic cazuti, dar in poza nu se vede, din cauza conturului. This post has been edited by roxanica10: Apr 3 2008, 09:32 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si mie imi place cum te-ai machiat, dunga aia in spatele pleoapei e tare de efect.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica ai un ten frumos de ce ziceai ca e cu probleme (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
imi place cum te ai facut la ochi |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
mult mult mai frumos iti sta in machiajul cu kaki decat in celalalt. eu as mai miza mult si pe un rimel de alungire, mi se pare ca nu prea pui in evidenta genutele.
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
de fiecare data cand intru la topicul asta raman cu gura cascata. sunteti niste artiste.problema mea e ca desi mi se spune des ca am ochi frumosi, nu pot sa ii pun in valoare destul. eu pur si simplu aplic fardul de ochi ca si cum ai aplica o vopsea pe un gard. nu ma pricep deloc sa ma joc cu umbrele, cu nuantele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mi-am luat tot felul de pensulite ca sa imi vina in ajutor insa rezultatul e.....nu tocmai unul reusit. poate e de vina faptul ca nu am rabdare, nu stiu. dar macar pot intra pe aici sa stau ca o matza si sa admir. sunteti superbe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
This post has been edited by berbecutza: Apr 3 2008, 11:41 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
divi2007 , asta vroiam sa spun si eu : ai un ten de portelan , roxi!!
offtopic , berbecutza , cum o cheama pe tipa din avatarul tau ?? |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
e kylie minogue (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) hai la concert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
berbecutza , vb serios ?!?!?!?! n-as fi zis ca aia e kylie minogue !! a iesit tare bine in poza asta (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) de cate ori nu m am holbat la avataru tau
|
|
|
![]()
|
|
si eu ador poza asta. gata cu offtopicuiala ca nu e frumos si ne bate di.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Rox, imi place, numai ca as fi pierdut usor fardul gri din pliu... spre pleoapa si spre arcada. Mi se pare ca vine prea brusc. Arata bine si asa, nu o lua ca pe o critica, am zis doar ce-as face eu.
O sa mai pun si eu niste poze. Acum am IAR probleme cu tenul, adica mi-au iesit 3 cosulete pe care le-am zgandarit si s-au facut bubeeeee! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Si sunt cu fluturasi in stomac... din nou. Sper sa tina! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 04:19 PM |
|