IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
roxanica10
post Apr 3 2008, 12:57 PM
Post #611

Musafir

Pink, ai dreptate in legatura cu pierdut-ul culorii inchise spre arcada. La asta ma gandeam si eu, dar nu-mi veneau idei de cum anume. Ma stii tu pe mine suparacioasa? Chiar imi plac sugestiile si sunt capabila sa selectez din ele.
Dragutelor, si eu ma mir ca nu se vede dezastrul de pe fata mea in poza. Probabil ca fdt si pudra isi fac treaba bine....dar credeti-ma ca am o dermatita de toata frumusetea si mi se cojeste pielea precum unei reptile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , mai ales c-am inceput tratamentul cu Retin.
Berbe, pai ia incearca si tu un machiaj, pune poze si noi venim cu sugestii.
Eu sunt mic copil in ale machiajului, dar incerc sa prind cat mai multe.
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Apr 3 2008, 01:00 PM
Post #612

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

roxi, cred ca problema mea e ca am doua maini stangi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) m-am chinuit odata sa-mi fac niste ochi de pisica..... numai de pisica nu erau (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 3 2008, 05:49 PM
Post #613

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(berbecutza @ Apr 3 2008, 02:00 PM) *
roxi, cred ca problema mea e ca am doua maini stangi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) m-am chinuit odata sa-mi fac niste ochi de pisica..... numai de pisica nu erau (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

Nu exista maini stangi! Nu poate iesi fara practica multa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Solfrid
post Apr 3 2008, 06:51 PM
Post #614

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,359

Pentru roxanica: da-mi voie mai intai sa-ti admir sprancenele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Grosimea, desimea, forma, te prind excelent. Si mai stau si frumos ordonate. Te invidiez, pentru ca eu nu stiu ce sa ma fac cu stufarisul meu de sprancene. Cosmeticiana m-a lamurit ca sensul lor de crestere este in jos si de aceea se zburlesc oricat le pieptan eu in sus si le fixez cu gel.

Si machiajul mi-a placut pentru ca ai combinat indraznet doua culori contrastante; poate nu strica sa faci mai pierduta linia de contact, cum a sugerat Pink. Si banda mai inchisa la culoare eu as fi plasat-o 3-4 milimetri mai sus, acolo unde se formeaza pliul natural al ochiului (se observa bine in machiajul cu kaki).

Anyway, postez si eu make-up de azi (la facultate).

(IMG:http://i280.photobucket.com/albums/kk178/Solfrid_03/IMG_1553.jpg)

(IMG:http://i280.photobucket.com/albums/kk178/Solfrid_03/IMG_1557.jpg)

Si fardul de pleoape, mai clar aici:

(IMG:http://i280.photobucket.com/albums/kk178/Solfrid_03/IMG_1558.jpg)

This post has been edited by Solfrid: Apr 3 2008, 06:55 PM

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 3 2008, 07:02 PM
Post #615

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Solfrid,remarc un machiaj natural,un ten imaculat,gene superbe...si ar fi si mai superbe daca nu le-ai incarca asa tare... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) io-s mai sincera asa,sper sa nu te supere sfatu` meu...
Oricum,ai o fata dulce!

+Quote Post
Solfrid
post Apr 3 2008, 07:12 PM
Post #616

Contaminat
*

Mersic mult pentru complimente si si stiu ce zici tu cu genele (nici vorba sa ma supar, abia astept critici constructive (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), insa cand vine vorba de mascara chiar nu ma pot abtine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ... Dar imi dau seama ca poate fi un efect prea dramatic pentru o dimineata.

This post has been edited by Solfrid: Apr 3 2008, 07:14 PM

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 3 2008, 07:34 PM
Post #617

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

sunt de acord ca nu sunt "de zi" genutele alea, insa nu ma pot abtine: esti superba!!

Ps: ce e cu spranceana ta stanga? nu incepe in dreptul coltului interior al ochiului ci mult mai spre mijloc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...ai intrat necrutator in ea la pensat??

This post has been edited by claudia_electra: Apr 3 2008, 07:35 PM

+Quote Post
angeldust
post Apr 3 2008, 07:34 PM
Post #618

Musafir

Ptiiii dar de unde tot apareti voi astea cu ochi frumosi si ten imaculat? Daca maine dimineata va intra rimel in ochi sa stiti ca v-am deocheat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Solfrid
post Apr 3 2008, 07:45 PM
Post #619

Contaminat
*

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) angedust hehe... in ochi ca in ochi daca intra, dar mai nasol e cand mi se manjeste lentila de contact...

Sarutmana de complimente, fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Claudia, ai dreptate cu spranceana, nu e deloc simetrica, dar sunt nevoita sa o pensez asa pentru ca in zona respectiva cresc firele in sus, sau mai rau chiar in directie opusa, spre dreapta (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Habar n-am ce sa fac, am incercat si sa tund firele respective, dar tot aiurea aratau, asa ca am ales sa le pensez... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Poate una distre fetele noastre experte are vreo idee...

+Quote Post
Lilisor
post Apr 3 2008, 08:01 PM
Post #620

Musafir

Si eu sunt in situatia tare neplacuta cu sprancenele rebele... Nu putem sa deschidem pe undeva un topic (sper sa nu vorbesc prostii si sa fie deja unul) in care sa vedem ce facem cu sprancenele care pot strica un machiaj intreg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .
Ontopic: foarte reusite machiajele tuturor... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) chiar ma inspir si incerc unele combinatii care cred ca mi se potrivesc, doar cand le pozez nu reusesc sa ma apropii nicidecum de realitate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .

Am gasit si topicul de mai sus (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

This post has been edited by Lilisor: Apr 3 2008, 08:07 PM

+Quote Post

185 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 04:22 PM