IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
roxanica10
post Apr 3 2008, 09:27 PM
Post #621

Musafir

Solfrid, esti frumusica foc. Am impresia ca si nemachiata arati super. Iti pun acum o intrebare indiscreta: ai facut ceva cursuri de machiaj? Ca machiajul tau n-arata chiar ca unul de o tipa amatoare.
Multumesc pentru complimentul vis-a-vis de sprancene. Sa stii ca nici ale mele nu-s simetrice. Forma se datoreaza cosmeticienei mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
O sa tin cont de sfatul cu dunga inchisa ceva mai sus.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2008, 09:34 PM
Post #622

Musafir

Foarte frumos, fetelor!
Solfrid, si mie mi se par genele mult prea incarcate pentru un machiaj de zi.

+Quote Post
Solfrid
post Apr 3 2008, 09:59 PM
Post #623

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,359

Roxanica, esti o draguta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ce sa zic, ucenic sunt si eu intr-ale machiajului, insa e intr-adevar o pasiune veche. Mai am si acum albumele din copilarie cu decupaje din reviste ale machiajelor care ma fascinau. Nu am facut cursuri profi, insa hobby-ul asta a facut ca la revista la care scriam sa aplic make-up-ul pentru sedinte foto si coperta. Deci un pic de experienta s-a acumulat. Acum imi doresc timp sa ma mai joc in culori, pentru ca in ultima vreme m-am cam rutinat in nuante naturale, pastel. Nu de alta, dar mi-a facut Pink pofta de culoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kalua, imi asum total critica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar rimelul e boala grea la casa omului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma consolez cand vad pe strada, in tara in care locuiesc, multe colege de "suferinta" (mascara e foarte populara aici, fetitele folosesc deja la 11-12 ani). Si mai e si chestie de gust personal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
lxn
post Apr 3 2008, 10:05 PM
Post #624

Musafir

Roxi, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Asa da, ce ma bucur ca ai fost mai indrazneata cu machiajul de astazi! Foarte bine itit vine, imi place mai mult decat cel de ieri, iar conturul acela cu gri e foarte interesant si arata bine, insa trebuie un pic pierdut, asa cum a spus si Pink. In orice caz, iti sta superb (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Solfrid, ai niste ochi minunati, tenul foarte frumos si machiajul imi place, e pe stilul meu de machiaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa ca sa rasucesc un pic cutitul in rana, remarc, de asemenea, ca sunt prea incarcate genele si dau impresia de prea mult. Ai spus ca mania ta este rimelul, insa genele tale par foarte frumoase si lungi natural, cred ca un strat de rimel bun cu efect de alungire ar fi perfect. Apropo de poze, chiar vroiam sa te intreb daca porti lentile de contact pentru ca aratau intr-un mod tare interesant ochii tai (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Berbecutzo, in momentul in care citeam ce ai spus tu de incercatul machiajului ochi de pisica, s-a auzit un Meeeeeaaaaawooo lung si apasat afara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fost tare amuzanta faza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 3 2008, 10:14 PM
Post #625

Musafir

Fetelor, sa stiti ca boala asta cu rimelul am remarcat-o si eu la amica mea make-up artist, si la amica ei. Cand ma dadea ea cu rimel (facand parte din machiaj), simteam ca mi se lipesc genele si le simteam si cam grele. D-aia va spun eu ca prefer L'extreme-ul in loc de Hypnose....ca nu incarca genele.
Solfrid, le-am mai spus si eu fetelor pe aici de calitatea fardurilor Artdeco si intr-adevar pretul e super ok. Poate am noroc si gasesc marca asta la urmatoarea iesire.
Pink, as vrea sa-mi cumpar un corector pe care sa-l dau pe pleoapa pentru a se fixa fardul. Ce-mi recomanzi?
Lxn, sa stii ca eu sunt destul de indrazneata in ale machiajului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar m-am tot machiat de prin facultate si la un moment dat s-a instaurat plictiseala. Acum mi-ati facut voi chef.

This post has been edited by roxanica10: Apr 3 2008, 10:16 PM

+Quote Post
lxn
post Apr 3 2008, 10:28 PM
Post #626

Musafir

Si eu as vrea un corector, asa ca astept, la randu-mi, recomandarea Pinkai.

Poate ma machiez si eu maine is pun poze, mi-am mai luat un fard mov, incep sa fac o manie, am 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Solfrid
post Apr 3 2008, 10:35 PM
Post #627

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,359

Mersi mult lxn (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , esti o dulce.
Lentile am din pacate ca sa evit ochelarii grei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (am mostenit dioptrii multe), insa sunt doar transparente. N-am nici o sansa la culoare pentru ca pe capruiul meu inchis doar nuantele foarte artificiale se cunosc si nu e stilul meu.
Cu rimelul, hmmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...o sa incerc sa ma abtin dupa doar un strat, dar nu pot promite nimic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si mai vreau poze de la tine cu make-up, ne lasi asa cu ochii in soare (sau luna, ca m-am uitat pe geam)?

This post has been edited by Solfrid: Apr 3 2008, 10:40 PM

+Quote Post
Philia
post Apr 4 2008, 07:57 AM
Post #628

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Solfrid, eu iti dau un sfat in ceea ce priveste sprancenele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Iti cumperi ulei de ricin, masezi energic in fiecare seara si neaparat ti le lasi sa creasca in coltul intern. Cand le vezi ca se zburlesc prea tare le tunzi si bagi creion intre ele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
lxn
post Apr 4 2008, 01:19 PM
Post #629

Musafir

Gata, ma conformez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am pus mana pe make-up azi insa nu stiu ce am vrut sa fac, adica nu am avut nici o tinta, asa ca nu incercati sa distingeti culori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iacătă:

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03260.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03263.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03266.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03269.jpg)

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 4 2008, 01:20 PM
Post #630

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

LXN, da mumoasa mai esti!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 08:39 AM