![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Miau, breee, mi-o luati mult inainte! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eu prestez zilnic machiaj de supravietuire, poate pe sambata ceva mai spectaculos, astept sa vad ce mi-o insufla muzoiul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nimphe pozele sunt facute prea de aproape, de-aia ies asa, iti fotografiezi intreaga fata de la o distanta de juma de metru si apoi o tai in AcdSee. E cel mai usor. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
E posibil sa fii miscat aparatul de obicei de aia ies neclare. Apoi tre' sa setezi pe portrait si poti sa te uiti cu o oglinda in ecranul aparatului de fotografiat ca se te focalizezi mai bine.
Macar tu ai gene intoarse eu n-am chiar ca semanam la formatul ochilor, doar ca tu esti mai young decat mine. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe asa imi iasa si mie pozele, my sister zice ca s de insecta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pt ca ma vad prea apropae si ies aiurea de tot. Trebuie decupate nu e greu, selectezi cat vrei sa iasa bucatica de mare si apoi salvezi bucatica sub alt nume.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
E posibil sa fii miscat aparatul de obicei de aia ies neclare. Apoi tre' sa setezi pe portrait si poti sa te uiti cu o oglinda in ecranul aparatului de fotografiat ca se te focalizezi mai bine. Macar tu ai gene intoarse eu n-am chiar ca semanam la formatul ochilor, doar ca tu esti mai young decat mine. Nu-s intoarse deloc chiar! "De vina" e doar Hypnose-ul, singurul rimel care reuseste sa mi le intoarca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Na ca mi-ai dat idee de ce rimel sa-mi iau, pe unde gasesc rimel Hypnose? De ceva vreme tot ziceam ca ar fii bine sa imi iau un rimel dupa ce acum vreun an am aruncat toate fardurile ca am zis la ce-mi mai trebuie ca nu aveam timp de ele. So acu' tre' sa-mi cumpar din nou altele ca m-a apucat era fardatului.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pai se gaseste in magazinele mari gen Sephora, B&B sua pe Strawberry.
Eu folosesc farduri JaDe si imi plac f m. Au o textura placuta, nu sunt prafoase sa umple toata fata si dureaza. Iar culorile sunt f frumoase toate! Am pus poza cu trusa la topicul de shopping (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si eu tot de la Ja-de vreau sa-mi iau dar o sa-mi iau cateva culori singulare probabil verde, albastru, gri ca nu ma vad consumand asa o trusa mare.
|
|
|
![]()
|
|
Eu le folosesc pe toate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Altheea: Exista unul care seamana foarte bine la MAKE UP FOR EVER: Aqua Eyes Turquoise #07L
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, te-am intrebat si eu pe pagina cealalta de corectorul pe care-l dai tu pe pleoape pentru a fixa machiajul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Intrebarea e valabila si pentru celelalte fete. Voi folositi asa ceva? Walpu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:55 PM |
|