![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pink, te-am intrebat si eu pe pagina cealalta de corectorul pe care-l dai tu pe pleoape pentru a fixa machiajul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intrebarea e valabila si pentru celelalte fete. Voi folositi asa ceva? Walpu? Scuze. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) N-am vazut. Sunt zapacita rau zilele astea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Corectorul ARTISTRY il pun eu. Mi se pare mai bun decat cel profesional ca nu usuca pleoapa si e mai delicat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am clinique, quick corrector. E bun, so far. Il folosesc de 2 saptamani.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink si Walpu va multumesc pentru sugestii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Trebuie sa-mi iau si eu asa ceva, ca nu pot folosi Touche Eclat de la YSL. De fapt, am incercat si-i ok, dar am inteles de la Pink ca trebuie sa se prezinte sub forma solida si asta al meu e lichid.
Astazi, m-am machiat in aceleasi culori si-am tinut cont de sfaturile vostre. Sesizati vreo imbunatatire? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC031951.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC031941.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
super fain te-ai machiat la ochi si sprancenele arata f f bine.
La buze, daca ar fi dupa mine as incerca sa tai cumva V-ul foarte pronuntat. Poate cu niste corector, fdt si apoi modelat putin cu creion de contur. Cred ca ti-ar schimba fizionomia. Nu stiu cat de bune sunt sfaturile legat de ce sa faci ca io nu ma prea pricep...dar daca ar fi dupa mine as incerca. In cel mai rau caz daca nu iese bine stergi si gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Rox, bravo! Mie imi place f m cum iti sta makiajul!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie. E asa elegant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angelule, tare-mi e ca va arata fake. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate doar putin umplut V-ul, 1-2 mm. Dar eu am vazut si la alte persoane si nu mi-a placut. Sunt de parere ca uneori artificiile astea strica... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu as pune numai nuante de bej, roz pal pe buze ca sa nu mai fie evident. Le-as pastra cat mai nude. Culorile inchise innaspresc in general daca nu ai niste buze voluptoase si le face sa para cam subtirele. Offf, sper sa nu se supere nimeni ca am zis asta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
FOARTE frumos machiajul ochisorilor (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 24-February 08 Member No.: 3,359 ![]() |
Si mie, roxanica, imi place foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E expresiv si se potriveste excelent cu fizionomia ta. Si eu m-am gatit aseara, pentru petrecerea prietenei mele: (IMG:http://i280.photobucket.com/albums/kk178/Solfrid_03/2008744.jpg) Pleoapele degeaba le arat, ca nu se distinge nici o culoare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...lumina proasta. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi plac sprancenele lui roxanica , mi ar place sa folosesti si blush (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
solfrid genele tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:offtopic: cine si-a schimbat nickuuuul??
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 05:09 PM |
|