![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
e clar, trebuie sa ma aciuiesc pe aici sa fur "meserie" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
F misto nuantele de verde Altheea. Ai niste gene de ma termina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ce rimel folosesti tu? Cred ca ti s-ar potrivi de minune L'extreme-ul, ca n-ai nevoie de volum.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
F misto nuantele de verde Altheea. Ai niste gene de ma termina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ce rimel folosesti tu? Cred ca ti s-ar potrivi de minune L'extreme-ul, ca n-ai nevoie de volum. Mercic roxanica! De obicei folosesc Diorshow dar acum nu mai am si am folosit un Bourjois care-mi place f f mult si sunt deja la al 2-lea. Se numeste "Yes to volume no to clumps", are doar un pieptanas in loc de perie dar face genele faine. (IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/P156132_hero.jpg) Sa stii ca mie mi se pare ca de volum chiar am nevoie. Super machiajele tale, raman la pararea ca ai pleoape ideale de machiat! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oi avea eu pleoapele ideale de machiaj, dar trebuie sa ma perfectionez si sa invat sa-mi pun in evidenta ceea ce trebuie.
Voi stiti ca de cand imi tot fac eu poze, am observat ca nu am fata simetrica? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Rox, superbe machiajele! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Altheea, verdele ala este superb! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce sa mai, sunteti f talentate, fetelor. Si aveti si cu ce (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Rox...eu ce sa mai zic de simetrie...ca eu am un ochi mai mare si unu mai mic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca sunt f rare persoanele care au fata simetrica
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ca o parte a fetei o am mai grasa, decat cealalta. Pe bune, nu fac misto....bine totusi ca nu se vede cu ochiul liber.
Hai ca p-asta cu ochiu' n-o vazui domne la tine. Ia sa ma duc sa ma benoclez la poze. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Roxi, eu am o prietena care are un ochi verde si unul caprui..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Sunt rare cazurile de fata perfect simetrica..si eu observ multe asimetrii daca ma uit extrem de atent in oglinda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la fel cu un ochi putin mai mare, dar si in cazul nasului si gurii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si fiecare avem un profil in care dam mai bine si trasaturi care urca sau coboara. Misto machiajele! Altheea, ce pigment puternic si misto! E Mac fardul? Ai niste gene extraordinare! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Sweet, pigmentul e verdele mai deschis, spre auriu. Celalalt e fard normal de un verde mai inchis, tot mac
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, foarte frumoase machiajele! Ai putea sa incerci si niste combinatii mai indraznete, verdele ar fi o idee, tonuri de gri (ai folosit gri in machiaje, insa numai pentru acel contur exterior, ai putea sa faci jumatate de pleoapa de o culoare si sa o intrepatrunzi cu o alta etc), maro si auriu ar da bine la ochii tai caprui, si sincer cred ca ti-ar scoate mult mai bine in evidenta ochisorii frumosi decat fardul preponderent de culoare deschisa (alb-sidef/roz). Ai putea incerca si daca nu-ti place, revii la acestea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Altheea, m-a imbolnavit verdele ala, e genial! Gata, i have to have one (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai niste ochi de caprioara... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma duc acum pe strawberry (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 10:33 AM |
|