![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am pigment de la mac dar deloc nu ma pot asa ca voi
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Roxi, imi place mult cum iti sta cu rozul, te inveseleste.
ALtheea, vreau sa stiu si eu ce farfuri ai folosit: cel verde si cel roz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar cu 'descriere' exacta (firma, codul) (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/P208322_hero.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
ALthhea, foarte frumo machiajul. Ai niste ochi... si niste gene... si niste sprancene! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Esti o frumoasa!
Rox, foarte dragut iti sta cu roz si cu tonurile de mov de mai sus! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Roxi, imi place mult cum iti sta cu rozul, te inveseleste. ALtheea, vreau sa stiu si eu ce farfuri ai folosit: cel verde si cel roz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar cu 'descriere' exacta (firma, codul) (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/P208322_hero.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Bebe, am folosit doua farduri si un pigment, toate MAC. Fardul verde inchis se numeste HUMID, cel bej de pe arcada este NAKED LUNCH ( il folosesc mult ca baza) iar pigmentul este verdele acela mai deschis spre auriu si se numeste GOLDEN OLIVE. Pigmentul l-am primit ieri si sunt topita dupa el (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nu stiu despre care fard roz intrebi, in machiajul asta nu am folosit nimic roz. saru'mana ladies de complimente! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tare-mi place ca ati inceput sa prindeti curaj si sa va regasiti cateva minute artistice de a va picta. Bravo!
Intr-adevar, verdele ala e demential, bine, ochi, tot ce-i pe-acolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Pe strawberry n-au. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC03788.jpg)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC03779.jpg) M-am movulit si eu asta seara! I have a date! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Very nice, of course (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Altheea multumesc mult pentru detalii, roz-ul e ce ai tu pe arcada:) 'Minimal pink with shimmer (frost)', este exact ce-mi doresc si eu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Altheea multumesc mult pentru detalii, roz-ul e ce ai tu pe arcada:) 'Minimal pink with shimmer (frost)', este exact ce-mi doresc si eu. Daa, sa stii ca Naked Lunch este foarte frumos si natural, mie nu prea mi se pare roz pe pleoapa mea dar tu ai vazut mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Il folosesc ca baza pentru orice machiaj, chiar si simplu la un machiaj rapid arata super. Pink, ai un ten si niste ochi de te poti juca cu orice culoare, toate iti vin de minune! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
movul lui Roxi vine tare frumos. chiar frumos!
si verdele mi-a placut mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 06:01 AM |
|