IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
roxanica10
post Apr 11 2008, 08:57 AM
Post #691

Musafir

Mersi Meg (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Totusi, mi se pare ca nu se vad bine culorile in poze. Realitatea-i alta, adica ceva mai intensa.
Pink, ultimul tau machiaj mi se pare ca seamana cu cel facut surorii tale mai demult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar imi place.
Urmand sfatul lui Lxn, m-am jucat si eu cu nuantele de verde:
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC032361.jpg)
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC032391.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 11 2008, 09:01 AM
Post #692

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si mie imi place da' mie imi plac alea colorate care le faci tu Pink.
Uite ce super schimbare Roxi, mie mi se pare ca iti sta mult mai bine decat cu bej.
Tot am vrut sa scriu si am uitat. Imi place multe de tot machiajul cu verde al tau Atheea, ma omoara verdele ala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

This post has been edited by misssn7: Apr 11 2008, 09:06 AM

+Quote Post
Altheea
post Apr 11 2008, 09:04 AM
Post #693

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Roxanica tare bine iti vine verdele! Eu sunt moarta dupa verde si mov, la fel ca Nimphe! Mi se pare ca scot cel mai bine in evidenta ochii caprui. Acum spune-ne si fardurile, pleaseee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Apr 11 2008, 09:05 AM
Post #694

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Roxi, bravo!
Ar fi trebuit totusi sa trasezi o linia de la baza genelor un pic mai mult si sa nu renunti la culoarea inchisa aplicata in pliu.
Imi place cum e machiata pleoapa inferioara!
In rest (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 11 2008, 09:09 AM
Post #695

Musafir

Multumesc fetelor.
Philia, si eu zic ca n-am conturat bine ochii...cred c-ar fi mers un dermatograf negru.
Altheea, fardurile sunt Artdeco, Revlon, iluminator-ul Cover Girl, dermatograful Bourjois. Mai pe seara, o sa-ti spun si nuantele exacte, daca esti interesata...ca acum nu prea-mi vine sa ma ridic din pat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
Altheea
post Apr 11 2008, 09:15 AM
Post #696

Incurabil

Stai linistita in patut! Artdeco n-am eu unde sa gasesc aici, de Cover Girl ce sa mai zic, alea sunt sigura ca nu se gasesc in Romania. Si mai bine nu-mi spune ca stii tu problema mea...le iau si intepenesc neatinse. Acum ce-am mai inceput si eu sa le folosesc pe ale mele ca tot m-ati intaratat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si sa stii ca imi place conturul pe maro

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 11 2008, 09:16 AM
Post #697

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Sa stiti ca am gasit farduri Artdeco de vanzare intr-un salon. Bubbles, la Pta Muncii.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 11 2008, 09:18 AM
Post #698

Musafir

Pai sa stii ca si la mine intepenisera acolo, aproape virgine. Si ieri cand mi-am scos nuantele de verde, am ramas surprinsa cand am vazut ca am vreo 4.
Datorita acestui topic, m-a cuprins din nou, pasiunea pentru culori.
Data viitoare cand ajung in State, o sa-mi iau si eu Mac, ca-mi plac mult culorile tale.

+Quote Post
Altheea
post Apr 11 2008, 09:23 AM
Post #699

Incurabil

QUOTE(roxanica10 @ Apr 11 2008, 10:18 AM) *
Pai sa stii ca si la mine intepenisera acolo, aproape virgine. Si ieri cand mi-am scos nuantele de verde, am ramas surprinsa cand am vazut ca am vreo 4.
Datorita acestui topic, m-a cuprins din nou, pasiunea pentru culori.
Data viitoare cand ajung in State, o sa-mi iau si eu Mac, ca-mi plac mult culorile tale.

Roxi, orice nuanta iti place la mine iti spun exact, ca daca ajungi in magazinul lor o sa ametesti cate nuante au si e foarte greu sa alegi. Ai intrat pe site-ul lor la farduri? au zeci de nuante pe toate gamele de culori. Si calitativ, sunt excelente! Foarte rezistente si pigmentate. Eu am scris pana acum ce am folosit dar daca mai vrei detalii intreaba-ma.

+Quote Post
lxn
post Apr 11 2008, 10:42 AM
Post #700

Musafir

Roxi, imi place foarte mult cum iti sta cu verde (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Asa cum ati spus si voi, as fi facut uuuuun pic mai intens conturul inchis de la linia genelor pentru pleoapa superioara. Eu nu folosesc negru pentru ca mi se pare prea puternic, iar daca stii ca nici tie nu-ti sta foarte bine cu negru, iti recomand un maro inchis sau un gri inchis, se vad mult mai bine ca si culoare de dermatograf. Ma bucur tare ca ai incercat si combinatia asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 03:52 AM