![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu prea am cu ce sa ma laud lately, o perioada n-am avut aparat, produse noi n-am cumparat, so same old me. Acu ma uitam si nu-mi vine sa cred ca n-aveam nici pe draku cu pielea saptamana trecuta si cand mi-am zis ca uite lucrurile se indreapta, bum m-a articulat. Obviously. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Eu bag un natural, acuma daca tot nu pot sa-mi scot nuanta din par, macar sa o fac sa ma avantajeze, cumva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/nature_resize.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ce culoare frumoasa ai la par walpu, exact culoarea aia o vrau si eu dar nu-mi reuseste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai la tipul de toamna se potriveste, Maria. Dar pe mine ca vara nu prea ma avantajeaza, tonurile cu reflexe rosietice. Eu merg ca tonalitate a pielii, ochi si in rest pe rece, platinat, culori neutre, nisipiu sau tonurile inchise prin care eu nu m-am prea bagat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Si tie cum ti-a iesit culoarea asta asa frumoasa? E rezultatul mai multor vopsiri cu diverse nuante (cum e de obicei ceea ce-mi place mie) sau e una singura?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai vezi ca am comentat ceva la topicul de henna, a nu mai umplem pe aici cu non make up stuff (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place mult, vreau si cu ochiul inchis, imi dai sa vad? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am apucat sa fac ca m-am grabit sa plec la scoala. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E culoarea camasii combinata cu umbra de verde smarald.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte frumos, Walupu!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Vad ca ai gasit si pt camasa ce sa pui dedesubt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:05 AM |
|