IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Bia
post Apr 11 2008, 12:28 PM
Post #701

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Roxule, sa pui data viitoare la machiajul verde in pliu culoarea ciocolatei mat in pliu daca iti contutrezi ochii cu maro. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie imi place cum ii sta cu verde. O lumineaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post Apr 11 2008, 07:25 PM
Post #702

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Si mie mi-a placut machiajul verde Roxi!
u nu prea ma machiez, dar cred ca o sa incep ca prea frumos va iese voua.

+Quote Post
walpurgik
post Apr 11 2008, 10:30 PM
Post #703

Musafir

Bravo, roxi, that's my girl. :clap:
Daca oi trece cu bine de perioada asta mai aglomerata, poate apuc sa machiez niste fete cu fizionomii f diferite. care tot ma asteapta sa fiu apta; sa vad daca le revelez asa cum cred, poate chiar si de varste mai inaintate, ca deh, trebuie sa aratam cat putem de bine si fara botoxuri, desi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De indata ce fac asa ceva sa nu uit sa pun poze.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 11 2008, 10:39 PM
Post #704

Musafir

Multumesc fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
As zice ca mai am inca drum lung de parcurs, pana invat sa ma machiez ok. Tot incerc s-o convoc pe prietena mea, sa mai imi spuna niste trucuri, dar n-apucam sa ne vedem.
Oricum, sugestiile voastre mi-au prins f bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Walpu, eu nu m-am bagat sa machiez pe altcineva pana acum. Pana una alta, incerc s-o conving pe sora-mea sa suporte fdt pe fata in ziua nuntii. Daca eu nu pot iesi nemachiata din casa, a mea sora e exact la polul opus. Am convins-o sa faca o proba de machiaj inainte, dar vrea fara fdt si pudra....si hotaraste ea daca e cazul sa-si puna si asa ceva pe fata. Si i-am spus de atatea ori, ca-ti trebuie un machiaj profesionist in ziua nuntii pentru a da bine in poze, dar ea nu ma crede.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 11 2008, 10:53 PM
Post #705

Musafir

daca va spun ca eu pe sora mea pot sa machiez mai bine decat m as machia pe mine, eu doar machiaj banal stiu sa mi fac i hate (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
lxn
post Apr 12 2008, 12:19 AM
Post #706

Musafir

Roxi, nici eu nu mi-as pune fdt si pudra in ziua nuntii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) M-as simti, cum spuneam, tencuita, si aia e o zi tare lunga... as acoperi cu grija imperfectiunile si atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 12 2008, 12:08 PM
Post #707

make-up artist

Aseara am purtat o bluza verde smarald si m-am machiat asa:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/123456.jpg)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC03825.jpg)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pozele sunt facute azi dimineata! scuzati si voi cearcanele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Apr 12 2008, 12:10 PM
Post #708

Musafir

Super fain! Si sa stii ca minimalizarea negrului in acest machiaj iti face ochii foarte suavi. Desi ziceai ca nu-ti place verdele, mie mi se pare ca-ti vine tare bine.

+Quote Post
Bia
post Apr 12 2008, 01:02 PM
Post #709

make-up artist

Multumesc. Am purtat bluza pentru ca imi place mult croiala. Nu-mi place culoarea, deloc, dar... pentru croiala aia m-am riscat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2008, 01:16 AM
Post #710

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

mi-am luat inima-n dinti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar nu ca sa ma laud cu machiajul meu spectaculos ci poate aveti chef (va rog frumos) sa-mi dati niste idei. am rasfoit ieri seara pe indelete topicul si am ramas foarte placut impresioanata de ce-am vazut. sint genul care nu crede pana nu vede si nici usor de impresionat nu sint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

deci eu folosesc anticearcan (cu sau fara efect), fond de ten, o pudra bronzanta pe post de fard (deci pe pometi doar), tus maron,. mascara, mai nou am un creion si-un tus caisii, toate Lancome. Uneori folosesc un fard de pleoape crema de la Rimmel (mettalic eye gloss) si din cate am observat pe mine fardurile crema ma prind. Cele pudra nu-mi plac. Incepe sa se vada trecerea anilor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ah, e treaba complicata facutul pozei indeaproape (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...si-am uitat si sa-mi chieptan sprancenele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (ma scuzati de data asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9180pr.jpg)

+Quote Post

185 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 12:17 AM