IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
lxn
post Apr 14 2008, 09:36 PM
Post #731

Musafir

Kalua, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , pai normal ca nu se vede nimic in a doua poza pentru ca-i pozitia ta de pozat mai... dificila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hai sa pun si eu prosteala mea de astazi, tin sa precizez ca m-am pocit numai la un ochi, asa, de plictiseala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03406.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03412.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03422.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 14 2008, 10:03 PM
Post #732

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cleolica sta ascunsa, i-o fo` frica... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iar acuma io bag seama acum ca draga de Kari are ochii de culoarea otelului!

+Quote Post
roxanica10
post Apr 14 2008, 10:06 PM
Post #733

Musafir

Kari, eu zic ca trebuia facuta poza ceva mai de departe si apoi sa decupezi din ea.
Lxn, super tare. Imi place si desenul din a 3 a. Eu mi-as da cu fard nuanta pielii si pe arcada.

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 14 2008, 10:39 PM
Post #734

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

si unde-s ridurile "babei ridate" (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) ?

lxn, du-te si ofera-ti ochii ca model pt producatorii de lentile colorate, ma duc sa le fac vanzare dupa aia!

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 14 2008, 11:37 PM
Post #735

Musafir

kalua ai ochii verde smarald (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
si nu esti baba ridata (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 15 2008, 12:07 AM
Post #736

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Sa vedeti ce fac! Mine incerc sa o machiez pe Cleo in Photoshop.! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
lxn
post Apr 15 2008, 12:19 AM
Post #737

Musafir

Roxi si Clau, multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) M-am prostit un pic astazi, de plictiseala si am machiat numai un ochi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Roxi, zilele astea nici nu m-am fardat pentru ca am avut ochii sensibili s un pic iritati, facui o mica pauza. N-am fard din acela si nici nu am apucat sa-mi iau un corector sa-l utilizez ca baza... greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pink, la asta ma gandisem si eu azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 15 2008, 02:33 AM
Post #738

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu cu aparitiile in poze sint mai fastacila, nu-s fotogenica si ca atare mi-am creat singura o fobie. fotofobia.
cum se pune cineva din preajma pe fotografiat cum am disparut la orizont (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kalua ca de la 'baba' la 'baba' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tine mana mai indepartata sa vedem mai clar va rog frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
daca-i bal, bal sa fie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sint numai ochi (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) . mersi

kalua si lxn aveti culoare asemanatoare la ochisori (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 15 2008, 08:54 AM
Post #739

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Kalua ai culoare faina la ochi si nici eu nu vad riduri. Incearca sa faci poza cu o oglinda pe lcd-ul aparatului foto ca sa te poti focaliza cum ti se pare ca iese mai bine in evidenta machiajul.
Lxn si mie imi place tare codita la ochi, dar nuanta de albastru din jurul ochiului din prima poza, cea data cu creionul mi se pare prea tare ca si culoare, cred ca mergea un pic estompata cu un fard gri peste.
Cleolica don't be fastacila si eu zic ca esti frumoasa nus de ce te ascunzi de aparat. Eu ma tot benoclam in poza de pe avatar sa descifrez ceva da' nu descifram decat ca ai parul cret.
Sa nu va mai aud cu babele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nimeni nu intinereste peste toti trec ani asa ca that's it. Cred ca mai importanta e varsta din capul nostru, cum ne simtim noi, nu anii biologici.
Pink super faina ideea cu photoshop-ul.

This post has been edited by misssn7: Apr 15 2008, 08:58 AM

+Quote Post
Dixy
post Apr 15 2008, 09:28 AM
Post #740

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

QUOTE(lxn @ Apr 14 2008, 10:36 PM) *
Kalua, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , pai normal ca nu se vede nimic in a doua poza pentru ca-i pozitia ta de pozat mai... dificila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hai sa pun si eu prosteala mea de astazi, tin sa precizez ca m-am pocit numai la un ochi, asa, de plictiseala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03406.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03412.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03422.jpg)

Ixn,vreau sa-ti spun ca ai niste ochi formidabili si iti sta perfect cu albastrul ala !!

+Quote Post

185 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:21 PM