![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Misssn, merci frumos... cat despre albastrul ala, stai linistita ca n-as iesi asa pe strada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) L-am facut de plictiseala si l-am facut intens, sa iasa bine in poze... in general nu ma machiez cu albastru oricum, numai o data pe an, poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dixy, multumesc de aprecieri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
lxn, mie mi-a placut culoarea mult, chiar intensa asa...imi plac culorile tari. Ce creion ai folosit? Azi am program, plec la vanatoare de creioane si ca tinta le am pe cele de la urban decay, sper sa le mai gasesc
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, e max factor creionul si are o mina foarte placuta la atingere. Sa ne arati ce ti-ai cumparat frumos!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Altheea, e max factor creionul si are o mina foarte placuta la atingere. Sa ne arati ce ti-ai cumparat frumos! mercic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ok, acu' plec, vine dixy ma salta de la birou direct la sephora ne oprim! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Lxnel, super interesant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Tare, tare imi place ca incerci culori noi!
Parca e mai bine conturul, e mai puternic un pic ( sau se vede mai bine in poza) si de data asta imi place si pleoapa inferioara! Bravo! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Rox, ce frumoooos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bravo, bravo!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia si Pink multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sa stiti ca-n realitate, machiajul e ceva mai intens.
|
|
|
![]()
|
|
Imi place roxi, tot artdeco?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:45 PM |
|