IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
ioannaraluka
post Sep 18 2007, 07:36 AM
Post #81

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Si mie imi place, ne dai si nume de produse? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 05:30 PM
Post #82

Musafir

Nu stiu daca aparatul reda indeproape culorile, caci sterge un pic, dar cam asta e azi.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03642c.jpg)

Acuma ma uit mai bine, culoarea era un gri-fume, cam deteriorat de aparat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Oct 9 2007, 05:35 PM
Post #83

Musafir

In ultima vreme, vad c-ai adoptat un look cat mai aproape de natural. Iti vine bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 05:47 PM
Post #84

Musafir

Roxi, ma dau cu pudra bronzanta si asta imi permite sa ma machiez mai natural ca deja pielea usor mai inchisa, cu lumini si umbre pe unde trebuie, imi scoate ochii in evidenta suficient de mult.

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 06:24 PM
Post #85

Musafir

Frumos foooooc! Cu ce te-ai dat pe buze?

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 06:28 PM
Post #86

Musafir

max factor, gloss in nuanta silver frost si juicy tube-glacier (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 06:30 PM
Post #87

Musafir

Pai sa-mi iau si io. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cu toate ca juicy tuburile nu ma prea incanta, dar daca trebuie, trebuie dom'le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 06:46 PM
Post #88

Musafir

Am incercat zilele trecute un JT in nuanta vanilla, in tub e alb usor sclipicios, are un miros foarte vanilat si un gust dulce. E tare, ce mai!

+Quote Post
kalua
post Oct 10 2007, 05:20 PM
Post #89

Musafir

walpu, e chiar asa de bun precum se zice (ca un balsam) max factorul asta (glossul silver shine)?

+Quote Post
walpurgik
post Oct 10 2007, 05:53 PM
Post #90

Musafir

Eu nu sunt super incantata de el. L-am luat odata la prosteala, banuiesc ca la o semidepresie cu scopul imediat de a ma vindeca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Intra prea repede in buze si al meu are si sclipici si ala ramane de nebun pe buze, plus ca nu-mi place mirosul. Are si un pic de colagen ca adesea simt cand ma dau ca se umfla botu', lucru pozitiv, de asta data. Asta e un silk gloss si poate tu te referi la alt produs. Nu e de lepadat insa nu printre cele mai bune. Ma gandesc acuma ca si mult laudatul 3D de la Bourjois nu mi s-a parut in final la fel de bun precum scriau reviewurile.

+Quote Post

185 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 08:00 AM