IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Bia
post Apr 18 2008, 04:56 PM
Post #801

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Rox, Smoky ar trebui sa fie mai intens in sesnsul ca de obicei nuanta inchisa se da pe toata pleoapa superioara si pe toata cea inferioara. Doar in cazurile de ochi apropiati se pune ceva lumina in partea interioara a ochiului iar fardul se duce spre exterior sub forma de codita. In cazul ochilor mici se pune lumina chiar pe mijlocul pleoapei. Cei departati se machiaza fara codita... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 18 2008, 05:00 PM
Post #802

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Roxi foarte dragute machiajele tale, mie imi place cel cu roz in mod deosebit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar asta si pentru ca am facut o mica pasiune pt nuantele de roz si mov in ultima vreme.

Lxn imi plac mult ambele nuante, griul pare albastrui la mine iar rozul foarte delicat si natural, poti sa imi zici si mie ce ai folosit?

Altheea deja mi-am luat un fard de la MAC folosit de tine, humid si il astept curand si pe golden olive (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , am testat ce ai folosit pe arcada dar mi-am dat seama ca am ceva destul de aseamantor si ai dreptate, nu e roz deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , doar in poza il vad asa.

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 18 2008, 05:02 PM
Post #803

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Machiajul ca machiajul,da` buclele tale roxanica sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si pentru ca m-a inspirat Pink cu movu` uite ce am creat eu azi,cu un simplu fard Ruby Rose..poate ca iesea mai fain daca era un fard de calitate...
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/ljjk065.jpg)

precizez ca si pe pleoapa inferioara,pe langa dermatografu` negru exista o dunga discreta de fard mov foarte faina,da` nu e surprinsa in aceasta poza...

+Quote Post
Bia
post Apr 18 2008, 05:17 PM
Post #804

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Machiajul tau, Empty, ma duce cu gandul la perioada punk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Apr 18 2008, 05:20 PM
Post #805

Musafir

Iubitele mele, va multumesc pentru aprecieri, sunteti dragute ca intotdeauna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
In ceea ce priveste intensitatea machiajului, aparatul meu nu reda culorile chiar asa cum sunt in realitate si el, machiajul, este puternic cat pentru iesitul pe strada, mai mult nu indraznesc decat la ocazii mai deosebite. In plus, inca nu mi-am luat o baza ca sa fie culorile de fard exact ca in cutiuta. Cu prima ocazie imi iau un corector si sper sa fie mai intense culorile.

Altheea, machiaje cu mov am mai pus eu, o sa mai pun, insa nu m-am mai imbracat cu chestii la care sa se potriveasca movul in machiaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In plus, daca ma imbrac in culori inchise, machiajele le fac mai light, sa nu fie prea mult... mai ales ca tenul meu nu-i de portelan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Empty, am poze pe grup, dar nu stiu de unde ne-am putea cunoaste, poate cel mult sa seman cu cineva. Desi prin sibiu am mai fost... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat despre machiajul tau de astazi, imi place movul din partea superioara a pleoapei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bebe_Maria, ultima data am facut un smokey eyes cu un creion gri de la No7 si peste care am aplicat un fard gri inchis sidefat ca sa fie mai intens conturul ochilor, iar pe pleoapa un ford rozaliu sidefat. Fardurile sunt din gama Ruby Rose. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 18 2008, 05:35 PM
Post #806

Incurabil

Chiar punk n-as spune,Pink...mai bine club (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Te-oi fi zarit eu pe undeva lxn,ca deobicei retin foarte bine persoanele pe care le vad si ies prin ceva in evidenta,orice:un cercel fancy,un ochi frumos,orice... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nu ai incercat sa reduci din lumina din jur(eu inchid jaluzelele cand fac foto) si sa faci fara blitz poza lxn ?poate d-aia se reduce din intensitatea culorilor.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 18 2008, 05:50 PM
Post #807

Musafir

Va spun eu de unde-o stiti pe Lxn: seamana cu tipa din reclama de la Solano (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Mille grazie pentru aprecieri si pentru sfaturi (vezi Pink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Draga mea, sa stii ca daca-l vedeai in realitate, era o leaca mai inchis, dar tot nu-i smokey original, cum zici tu. O sa-ti urmez sfaturile de pe aici si sa vaz ce iese.
Cleo, eu n-am nici o opreliste cand vine vorba de culori. O data ce vei incepe sa le folosesti, sunt sigura ca-ti vor placea, inclusiv rozul, cu care zici tu ca nu esti prea prietena (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Empty, nice, dar conturul de jos mi se pare cam accentuat. Sa-ti faci o poza si cu ochisorii deschisi, sa vad cum da machiajul.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 18 2008, 06:10 PM
Post #808

Musafir

ce poze frumoase fetelor (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) si trusa lui pink, imi vine sa o fur (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 18 2008, 06:12 PM
Post #809

Incurabil

LostWhispers o facem jumi-juma plsssss?(trusa) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 18 2008, 06:19 PM
Post #810

Musafir

QUOTE(EmptyG @ Apr 18 2008, 07:12 PM) *
LostWhispers o facem jumi-juma plsssss?(trusa) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:14 PM