![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce dragute sunt buclele, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cum le-ai facut?! Si machiajul imi place si iti sta foarte bine cu roz. Dar nici mie nu mi se pare sincer smokey.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar anyway, conteaza efectele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Empty, si mie mi se pare machiajul tau usor punk..Si mi-ar placea sa iti vedem si ochisorii, cu machiaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Lost!
offf dragelor,da` eu nu vad nici o urma de punk in make-up`ul meu... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) poate din cauza conturului negru da impresia asta...m-am demachiat intre timp,dar data viitoare o sa ma pozez si cu privirea drept in fata,promit rox si sweet .. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Altheea deja mi-am luat un fard de la MAC folosit de tine, humid si il astept curand si pe golden olive (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , am testat ce ai folosit pe arcada dar mi-am dat seama ca am ceva destul de aseamantor si ai dreptate, nu e roz deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , doar in poza il vad asa. Ma bucur mult bebe si sper sa-ti placa, e un verde foarte intens si pare mai dificil de folosit. Eu de multe ori il folosesc singur in machiaj contur,in loc de creion. Ma gelozesc tare ca n-avem mac aici, as fi fost muma lor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, Naked Lunch pare roz in poze si am vazut ca asa il descriu si ei. Mie imi place si ca baza, si singur in machiaje rapide. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
PUNK nu inseamna musai negru pe ochi, rosu sau grena pe buze si ten alb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar si movul tau intens de la ochi asociat cu negru + fizionomia ta duce cu gandul la acest curent.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
ok,o sa asociez si`o creasta la machiaju` movuliu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) kiddin` (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
urmatoru` obiectiv zilele astea e sa realizez un smokey ...sa vedem daca`mi iese...Pink,esti cu ochii pe mine da? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Bag si eu un ochi aici. Am inceput sa mai experimentez cate o culoare ceva dar recunosc ca uneori comoditatea invinge. Iar alte dati, pur si simplu imi place cat mai natural....putin rimel, niste anticearcan,un gloss. Reteta clasica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/oki.jpg) |
|
|
![]()
|
|
foarte dragut Laryss_A!place capruiu` ochilor tai...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) machiaju` l-as numi un fel de smokey mai discret
cred ca ti-ar sta f bine si cu culori calde,pastelate... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi place ochiul lui Lary si la fel as spune, daca nu gresesc, un smokey mai discret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si remarc si niste sprancene foarte atent pensate si ingrijite..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Merci (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Sprancenele sunt meritul fetei de la cosmetica, despre care pe topicul cu sprancene spuneam ca e cu toane : cand face treaba buna, cand o zbarceste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In lumina puternica ochii mei se fac visiniu spre rosu, mi se pare ca arata cam ciudat insa la lumina normala bat spre negru. M-am mai riscat la nuante de mov si lila. O sa revin cu poze daca reusesc sa se vada cum trebuie. |
|
|
![]()
|
|
Visiniu spre rosu?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pe asta chiar vreau sa o vad....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa fie noua aparitie dupa expunerile fetelor de ochi verzi sau caprui galben!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai asteptam poze cu machiaje! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:28 PM |
|