IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Cindy
post Apr 18 2008, 06:20 PM
Post #811

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce dragute sunt buclele, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cum le-ai facut?! Si machiajul imi place si iti sta foarte bine cu roz. Dar nici mie nu mi se pare sincer smokey.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar anyway, conteaza efectele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Empty, si mie mi se pare machiajul tau usor punk..Si mi-ar placea sa iti vedem si ochisorii, cu machiaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 18 2008, 06:26 PM
Post #812

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Lost!
offf dragelor,da` eu nu vad nici o urma de punk in make-up`ul meu... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) poate din cauza conturului negru da impresia asta...m-am demachiat intre timp,dar data viitoare o sa ma pozez si cu privirea drept in fata,promit rox si sweet .. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Altheea
post Apr 18 2008, 07:56 PM
Post #813

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(bebe_maria @ Apr 18 2008, 06:00 PM) *
Altheea deja mi-am luat un fard de la MAC folosit de tine, humid si il astept curand si pe golden olive (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , am testat ce ai folosit pe arcada dar mi-am dat seama ca am ceva destul de aseamantor si ai dreptate, nu e roz deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , doar in poza il vad asa.

Ma bucur mult bebe si sper sa-ti placa, e un verde foarte intens si pare mai dificil de folosit. Eu de multe ori il folosesc singur in machiaj contur,in loc de creion. Ma gelozesc tare ca n-avem mac aici, as fi fost muma lor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, Naked Lunch pare roz in poze si am vazut ca asa il descriu si ei. Mie imi place si ca baza, si singur in machiaje rapide.

+Quote Post
Bia
post Apr 18 2008, 08:51 PM
Post #814

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

PUNK nu inseamna musai negru pe ochi, rosu sau grena pe buze si ten alb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar si movul tau intens de la ochi asociat cu negru + fizionomia ta duce cu gandul la acest curent.

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 18 2008, 10:12 PM
Post #815

Incurabil

ok,o sa asociez si`o creasta la machiaju` movuliu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) kiddin` (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
urmatoru` obiectiv zilele astea e sa realizez un smokey ...sa vedem daca`mi iese...Pink,esti cu ochii pe mine da? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Apr 20 2008, 12:28 PM
Post #816

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Bag si eu un ochi aici. Am inceput sa mai experimentez cate o culoare ceva dar recunosc ca uneori comoditatea invinge. Iar alte dati, pur si simplu imi place cat mai natural....putin rimel, niste anticearcan,un gloss. Reteta clasica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/oki.jpg)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 20 2008, 01:20 PM
Post #817

Incurabil

foarte dragut Laryss_A!place capruiu` ochilor tai...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) machiaju` l-as numi un fel de smokey mai discret
cred ca ti-ar sta f bine si cu culori calde,pastelate...

+Quote Post
Cindy
post Apr 20 2008, 01:23 PM
Post #818

V.I.P.

Si mie imi place ochiul lui Lary si la fel as spune, daca nu gresesc, un smokey mai discret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si remarc si niste sprancene foarte atent pensate si ingrijite..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Apr 20 2008, 01:32 PM
Post #819

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Merci (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Sprancenele sunt meritul fetei de la cosmetica, despre care pe topicul cu sprancene spuneam ca e cu toane : cand face treaba buna, cand o zbarceste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In lumina puternica ochii mei se fac visiniu spre rosu, mi se pare ca arata cam ciudat insa la lumina normala bat spre negru.
M-am mai riscat la nuante de mov si lila. O sa revin cu poze daca reusesc sa se vada cum trebuie.

+Quote Post
Cindy
post Apr 20 2008, 01:38 PM
Post #820

V.I.P.

Visiniu spre rosu?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pe asta chiar vreau sa o vad....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa fie noua aparitie dupa expunerile fetelor de ochi verzi sau caprui galben!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai asteptam poze cu machiaje! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:28 PM