![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
ce de ochisori frumosi au aparut pe aici, si ce machiaje!!! Larysa si Lost, super super! mai vreau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mai am si eu un machiaj de aseara...l-am facut mai intens sa iasa cat de cat in poza,apoi l-am mai estompat ca mi s-a parut ca era prea indraznet pt iesire in oras:
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/poze2016-1.jpg) vroia sa fie un smokey la inceput da` apoi am renuntat...si am mai bagat un pic de mov pe pleoapa superioara ca mi s-a parut mie ca da bine:)) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Combinatia de mov si albastru este printre preferatele mele. Ieri am facut si eu combinatia asta dar mai soft, de zi. Am facut si poze dar nu mi se pare ca au iesit foarte clare, o sa vad acasa ce pot posta
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hehe,eram sigura ca se vede albastrui..dar este de fapt un gri inchis cu gri deschis sidefat...si mov...a batut lumina prea mult si mi-a stricat dichisu` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Altheea,hai sa iti vedem si tie combinatia.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
pun si eu niste poze dar calitatea lor nu e ce mi as fi dorit , trebuie sa ma experimentez in pozat
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/1eyes.jpg) (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/4eyes.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Ma bucur ca v-au placut machiajele mele, fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
LW... a doua poza se vede chiar foarte bine... Si tu ai ochisorii verzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
uite ca avem doua pierdute! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
LostWhi, ti-ai aruncat un pic din pigmentul ala pe pleoape si sprancene sau mi se pare mie? Si ce sprancene frumoase ai! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
da pigmentul e putin si pe sprancene , am vazut la pink si mi a placut mult si am zis sa ma fardez si eu asa , ziua nu aplic pe sprancene doar pe pleoape This post has been edited by LostWhispers: Apr 23 2008, 12:19 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sprancene ca sprancene da' ce culoare super ai la ochi.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutica foc Lost a noastra. Hai ca ne-ai tinut suficient in suspans; poate pui si tu o poza intreaga pe grup.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:43 AM |
|