![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu zic sa te uiti si la Olympus sunt un pic mai scumpe dar fac poze superfaine. Canon-ul de ex. la pozele de noapte baga niste culori tare artificiale.
Nici Fuji nu-s rele aparatele si zice ca doar Olympusul si Fuji au laboratoare de cercetare a culorilor. Daca vrei si pt detaliu tre' sa-ti iei un aparat cu zoom mare nu cel opticl, cel fizic. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Apropo de Olympus...fugi repede nimphe la Real ca e oferta cu 7 mil o camera d-asta...am zarit in trecere un banner cu oferta in drum spre casa...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Empty, tx (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
This post has been edited by Nimphetamin: Apr 25 2008, 03:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
machiajul meu din noaptea de inviere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .....Numai ca bateriile erau pe duca si culorile au iesit pale, machiajul a fost mult mai puternic in realitate
(IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/page1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Ce-mi plac nuantele astea de albastru (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ai niste gene superbe, de reclama |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Altheea, lovely (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Un machiaj light pentru care am folosit 2 nuante de mov deschis si eyeliner verde :
(IMG:http://i245.photobucket.com/albums/gg50/lostangel_id/movverde_picture1-1.jpg) (IMG:http://i245.photobucket.com/albums/gg50/lostangel_id/movverde_picture2-1.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, ti-am mai zis si o sa o spun mereu: ai niste ochi dementiali! Superb machiajul!
Lost angel, imi place movul folosit de tine. Chiar daca este un machiaj light, ai putea sa aplici un pic de lumina in coltul interior al ochiului, un alb sidef, sa-l faci si mai diafan, sau un contur fin maro pe interior, sa-l accentuezi. In orice caz, frumoasa culoarea ochilor si forma, poti face multe cu machiaje frumoase! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Imi place super mult nuanta de albastru folosita de Altheea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E tot Mac? Si intr-adevar frumosi ochi si gene!
Ai ochi foarte frumosi Lost_angel, ai material pentru a putea face ceva chiar mai indraznet! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 29 2008, 03:46 PM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
f frumos atheea imi place la nebunie culoarea
lost angel imi place combinatia asta |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:14 AM |