![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Machiaju` nu se vede...da` se vad super-sprancenele ...is asa,intrebatoare si curioase:)) like it
da` sa-mi incerc norocu`...e ceva cu roz,apoi rimel,ceva dermatograf? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mersi de aprecieri, Pink, Nimphe si Empty! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Empty, dap intr-adevar sunt data cu tus pe sus si creion jos, rimel din belsug si fard 2 nuante de auriu si roz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hmm dar ce privire am, acum observ, as putea omori pe cineva cu privirea asta, nu?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, cand te vedem intreaga ca ma indragostesc de trasaturile tare pe poza ce trece?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Da Sweet, poti sa omori pe cineva cu privirea asta, de inima albastra! Sprancenele parca-s pictate, asa de frumoase sunt! ce mai, I'm in love! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ptiu sa nu va deochi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma tin de aseara sa spun si n-apuc: Fanny imi place c-ai avut curaj si-ai pus poze aici si remarc finetea machiajului tau. Ai ochi f frumosi. (eu is aia innebunita dupa ochi albastri si vreau si copilu' sa aiba ochi albastri).
Iar de Sweet nu mai spun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...pune mana si cumparati o camera calumea sa vedem si noi machiajul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mersi, dragelor (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) , tinand cont de calitatea indoielnica a pozelor...
Poze cu mine nu prea am, nu sunt o pasionata a pozelor (de-asta nici nu am vreo camera high tech).. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zilele trecute gri sidef cu alb sidef:
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03778.jpg) Noul creion mov de la Sephora, fara contrast cu altceva ca sa i se vada bine nuanta: (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03812.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03816.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Lexie, mie mi se pare ca ti se potrivesc mai bine nuantele mate la ochisori. Iti stralucesc mai tare. Abia astept sa te vad si cu creionul gri fara sidef. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 07:53 PM |
|