![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fix de silk gloss vorbeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am rugat-o pe-o prietena sa-mi ia, avea in seara asta oricum drum la drogherie. Si chiar mai inainte m-a sunat ca mi-a luat si ca i se pare ok asa, la prima vedere. Daca nu mi-o place s-o bucura altcineva de el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe site-urile nemtesti se vorbeste de bine de el... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu sunt innebunita dupa Lipbalm de la Clinique, nuanta Raspberry, pur si simplu simt ca mi-am cumparat buze noi de fiecare data cand il aplic!
Folosesc creion contur de buze de la Estee Lauder, culoarea Fig, plus lipbalm cu pricina, si am un botic care-mi place la nebunie. Nu-mi plac glossurile care au gust de dulce sau mai stiu eu ce. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ieri am scris si-am scris si cand dau enter "server not found" (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
deci recap walpu imi place mult ultima pozica cand mama natura te inzestreaza cu asa ochi eu zic ca machiajul tebuie sa-i scoata in evidenta delicat in sensul ca prea mult iti distrage atentia de la ce-i frumos. Deci nota 10 de la mine pt make-up ul de ieri apoi, se vorbeste undeva despre sprancene? ma duc sa caut daca nu vin inapoi sa povestim putin despre ele |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si mie mi s-a intamplat de cateva ori ieri chestia cu server not found. Puteai sa-i dai back sa faci copy(ctrl+C) si apoi sa incerci sa deschizi din nou topicul si Paste(Ctrl+V).
Fain, fain machiajul dar la cat esti de frumoasa iti sta bine si nemachiata. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
lotte, pui o poza cu boticul? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
sunt de acord cu miss. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
nu stiu cat e de on topic, dar vreau sa intreb ceva... stiti vreo firma (care sa aiba produse si in sua) de lentile de contact misto? in tara ce am gasit arata prea fake... si mi-am luat niste lentile din italia dar nu erau faine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ma gandesc ca sunt o multime de vedete in state cu lentile care arata f fain... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu lately nu mai am chef sa ma machiez deloc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . I must be sick (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! serios, am senzatia ca e prea multa bataie de cap si ca imi si chinuiesc tenul de pomana (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) . somebody save me!!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu subscriu la no make-up. N-am mai folosit nimic, nici macar un rimel de cateva saptamani. Folosesc doar un corector pe alocuri si atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu..cu adevarat frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
off-topic: ochiul tau frumos este putin rosu, cumva reactie la lentile sau doar un accident? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:07 AM |
|