![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Hop si eu...ce ruj/gloss ai in penultima, Walpu?
Oricum, super machiajele, ca de obicei. mie parca nu-mi mai vine sa pun mov, ca e prea cald (oare are legatura?), dar am dat-o pe roz de la o vreme. Din pacate pe tel nu-mi ies culorile de loc, parca nu as fi data cu nimic, so ...no pictures. Daca vreti vi le descriu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioana, e un pic de culoare de la un ruj dior mai movuliu si un gloss ja-de foarte sclipicios, mov-alburiu; contur glossy estee lauder.
splendora, toate le-am taiat in ACDSee. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu..ochii tai sunt un fel de turcoaz..cu adevarat foarte frumosi!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar movul ii potenteaza foarte bine. Imi place mult si cu ce te-ai dat pe sprancene..ce ai folosit?
Si nu in ultimul rand ce cercei superbi ai! This post has been edited by sweet_girl: May 15 2008, 12:21 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Walpu care e rolul liniei deschise de deasupra eyelinerului?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cica m-am machiat si eu nus ce imi veni, da inca nu reusesc sa-mi fac bine pozele.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1014907.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Foarte frumos acel violet pentru ochisorii tai caprui, Miss!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
frumos...incearca totusi si`un dermatograf negru pt conturarea ochilor...incearca sa vedem!pup
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pun poza cu proba de machiaj a sora-mii pentru cand va fi mireasa. O sa las poza cam 2 zile s-o vedeti si apoi o sterg, ca nu i-am cerut acceptul sora-mii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce frumoasa e! Inteleg acum de ce-i place "au naturelle", dar sa-i spui ca-i sade foarte bine machiata!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar vezi ca nu semanam mai deloc?! La nunta trebuie sa te machiezi, pentru ca altfel iesi prea palida in poze, asta-i teoria mea....si un machiaj bun iti accentueaza trasaturile frumoase.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:31 AM |
|