![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ce frumos! Si ea si machiajul.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Roxi machiaz-o in fiecare zi macar putin pana la nunta altfel o sa se simta incomfortabil nefiind obisnuita, asa mi s-a intamplat mie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . E foarte draguta si ii sta bine cu machiaj mai natural, ceva sa-i lumineze ochii si niste sclipici pe buze si e gata.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, ar fi fost tare sa stiu sa machiez asa. A machiat-o prietena mea.
Bine ca te-am vazut, ca ma duc sa-ti raspund la mail (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Stiam c-am ceva de facut si nu-mi dadeam seama ce. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Finut si frumos machiajul! Mai ales daca nu-i place sa se machieze, e mai bine sa opteze pentru ceva simplu, ceva sofisticat ar face-o poate sa se simta incomod. Eu abia astept sa-i vad rochia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Frumusele si machiajul si sora ta. Mie mi se pare ca la formatul ochiului semanati, dar poate ma insel.
Multam Pink esti sweet like usually. EmptyG mie nu-mi place negrul si nu-l folosesc nici la imbracaminte nici la machiaj. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Foarte frumos machiajul surioarei, Rox! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Frumos machiajul, dar zic ca ar fi bine unul mai puternic.
Oricum, surioara ta e frumoasa tare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am jucat la cutia cu mazgaliciuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
(IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/IMG_1045.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumos Happycat! Incearca sa te dai si pe pleoapa de sus sau arcada, cum s-o numi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , cu un fard culoarea pielii. Ai ochi frumosi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Frumos machiajul Happy, dar mergea mai multa culoare sau combinate 2 culori.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:24 AM |
|