![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Walpu, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) , esti superba !
Nuanta de blond ti se potriveste manusa. si eu m-am chinuit a lot intr-o perioada sa-mi iasa exact nuanta asta de blond dar n-am reusit de nici o culoare. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, imi place la nebunie culoarea ta de par si ti se potriveste tie foarte bine, cu ochii tau bleu turcoaz..(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 1-July 08 Member No.: 4,154 ![]() |
fetelor cum pun si eu poza pe forum plss ajutatzi ma:X
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
scrie pe forum peste tot.
Plus, daca iti mai trintesti isi al treilea user clona, ne spunem pa definitiv. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mie nu-mi place, e prea strident (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar sprancenele mi se par pur si simplu artificiale, parca ar fi niste chestii lipite :| |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place nuanta de verde e superba (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
de la ce firma e fardul si rujul ca mi place cum luceste? e tipa cu bucataria imensa nu ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Imi place ca e genul de femeie care rade si cu ochii. Rujul sau combinatia ruj-gloss o prind de minune. In schimb, sprancenele si ochisorii imi par (si mie) prea accentuati, mai ales pentru un pentru un machiaj de zi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In realitate nu se vedea asa artificial.
Tipa cu bucataria-i alta. Fardul de ochi e Shiseido, restul nu stiu, o intreb maine si va spun. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie imi plac dintii perfecti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si fardul. Desi cred ca ochii ei frumosi ar fi putut fi mai bine scosi in evidenta cu putin contur, nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
In poza asta, sau cel putin cum imi apare mie pe monitor, mi se pare ca seamana putin cu Mihaela Tatu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://img3.rol.ro/images/2007/12/14-tv-3_5605.jpg) This post has been edited by sweet_girl: Aug 7 2008, 08:27 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:28 PM |
|