IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Master of Norule...
post Oct 11 2008, 09:44 PM
Post #961

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Chiar iti sta mult mai bine in varianta reala la culoarea ochilor.
Super fain machiajul, imi plac ambele nuante de albastru tare mult.
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 11 2008, 11:21 PM
Post #962

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

nu ti-ar veni rau ochii albastri, dar parca si eu cred ca aia naturali sunt cei mai frumosi!

+Quote Post
Bia
post Oct 12 2008, 04:35 AM
Post #963

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pun si maine pozulici cu machiajul de maine.
Pana atunci vi-l pun pe ala de vineri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC06866.jpg)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC06875.jpg)
si cu totul
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/poza1.jpg)

Precizez ca fata mea arata groaznic de cand nu mai iau antibebe... Nu inteleg de ce a luat-o razna asa! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 12 2008, 08:15 AM
Post #964

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Votez pentru naturalete. Culoarea ochisorilor tai e foarte calda. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 12 2008, 09:16 AM
Post #965

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Pink iti sta fantastic in verde!! Si sper sa nu te superi, dar din coltisorul meu se vede infinit mai bine cand te machiezi cu alte nuante decat albastru intens. Poate pentru ca nu-mi place mie fardul atat de albastru in general, nu stiu, dar am impresia ca primul machiaj de ex (cel cu albastru) ti-ar veni mult mai bine pe verde.

+Quote Post
Bia
post Oct 12 2008, 02:03 PM
Post #966

make-up artist

Merci, Claule. E singura bluza verde pe care o am. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si nu e a mea ci a lu' Sis... Depinde mult si de restul machiajului si de nuanta in care ma imbrac. Albastrul ala era mult mai inchis in realitate, mai cobalt asa, si in poza nu stiu de ce mama naibii nu se vede conturul negru deloc. Si e dat nu gluma... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . Nu mai stiu cum faceam pozele inainte sa se vada bine cuorile. Ieri albastru s-a integrat bine in tinuta mea cu pantaloni de piele elastica neagra si top roz electric si geaca neagra. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum nu stiu, parerile sunt impartite. De-asta sunt pareri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 12 2008, 02:18 PM
Post #967

Musafir

Mie imi place mai mult cum iti sta cu ochii caprui, iti un aer exotic f sincer iti spun.
Cum parerile difera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mie imi place mai mult cum iti sta cu albastru poate pt ca imi place mai mult culoarea asta nu stiu, dar cate persoane atatea pareri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 12 2008, 02:29 PM
Post #968

make-up artist

Ma refeream la culoarea fardului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ochii erau doar electronic postati. Nu am lentile colorate, inca. As incerca sa-mi iau. Am avut gri in toamna dar sunt incomode, inteapa rau... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si iaaaar am dormit machiata. Am ajuns asa obosita acasa ca nu m-am mai demachiat, DIN NOU!

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 12 2008, 02:40 PM
Post #969

Musafir

Da si eu de culoare albastra a fardului vorbeam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 12 2008, 02:57 PM
Post #970

Musafir

Mai, adevarul e ca nici softuletul ala de modificat culoarea ochilor nu-i prea stralucit. Am modificat si eu o poza de a mea cu el si aratau toate f nenatural (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si fac diferenta fata de Photoshop in care mi-am modificat eu manual de vreo cateva ori culoarea ochilor si era cu totul alta poveste.

Oricum, tie cu ochi caprui iti sta minunat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:09 AM