![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Iti sta fain cu machiajul Angel.
Mie imi place cum iti sta Pink cu cel cu gri si mov pe pleoapa inferioara in interior. (IMG:style_emoticons/default/super.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Sweet, am cropuit-o pana am scos-o de tot!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da Meg, norocoasa de mine ca am vazut-o pana sa o scoti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pink, imi place muult de tot varianta pe auriu!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce ai folosit? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O pudra stralucitoare aurie si un fard mat maro peste. S-au amestecat un pic si au iesit asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Master, e vernil dat peste alb sidef acela, lila in pliu, mov jos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte reusite. :clap:
As vrea sa vad de la tine niste machiaje fara tus, cu linii khol estompate eventual, un smokey eye mai difuz si nu neaparat cu negru. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O sa fac dar pe altcineva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine nu fac pentru ca nu imi place cum imi sta fara tus/khol negru. Cand aveam nuanta parului spre blond foloseam maro si nu foarte intens dar la nuanta mea naturala de negru nu merge maro ca si contur. Par stearsa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi plac machiajele Pink, dar mi-ar surade sa faci ce zice Walpu. Chiar pe tine, ca sunt sigura ca si ochiul tau mai poate fi machiat si-n alt stil.
A...si-am uitat sa-mi spun ca sa nu se mai vaite Angelu' atat, ca arata f bine si machiajul ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pink si eu cu tus ma dau si imi iese linia destul de fina insa ia sa-mi spui, for the records, ce tus folosesti? sau ai vreo pensula speciala? (las indemanarea deoparte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
pana sa descopar tusul, creionul Ada era must have-ul meu pt machiaj, insa acum (dupa ceva ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) nu-mi mai place look-ul dat de creion |
|
|
![]()
|
|
Ma credeti ca nu-mi place deloc cum imi sta cu nuante pale si machiaj foarte natural? Mi se pare foarte ciudat...pe mine. O sa fac ceva cu un contur albastru/mov/fuchsia/ceva de genul zilele acestea.
E tusul de la Artistry in ultimele poze. Am si unul crema dar ala se da mai dificil cu o anumita pensula iara tunci cand trebuie sa fiu gata in 15 minute nu ma mai complic cu acela. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Pink, foarte reusite si indraznete machiajele tale! Cat despre culoarea ochilor, cred ca te-ar avantaja si un verde-caprui...btw un site foarte bine pus la punct si foarte simplu de folosit mi se pare taaz.com(eu aici intru cand vreau sa ma delectez cu mazgaliciuri sau sa experimentez o noua coafura) si au acolo si optiunea pentru lentile de contact iar culorile propuse sunt placute si mai ales foarte clare.
Angel, mie imi place cum iti sta cu nuanta aceea de gri si mai imi plac si sprancenele si genele, poti sa-mi spui, te rog, ce mascara ai folosit? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:12 PM |
|