IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Master of Norule...
post Oct 13 2008, 08:08 PM
Post #991

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Iti sta fain cu machiajul Angel.
Mie imi place cum iti sta Pink cu cel cu gri si mov pe pleoapa inferioara in interior. (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Oct 13 2008, 08:23 PM
Post #992

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Sweet, am cropuit-o pana am scos-o de tot!

+Quote Post
Cindy
post Oct 13 2008, 08:37 PM
Post #993

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da Meg, norocoasa de mine ca am vazut-o pana sa o scoti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pink, imi place muult de tot varianta pe auriu!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce ai folosit?

+Quote Post
Bia
post Oct 13 2008, 09:08 PM
Post #994

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

O pudra stralucitoare aurie si un fard mat maro peste. S-au amestecat un pic si au iesit asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Master, e vernil dat peste alb sidef acela, lila in pliu, mov jos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Oct 13 2008, 09:31 PM
Post #995

Musafir

Foarte reusite. :clap:
As vrea sa vad de la tine niste machiaje fara tus, cu linii khol estompate eventual, un smokey eye mai difuz si nu neaparat cu negru.

+Quote Post
Bia
post Oct 14 2008, 11:59 AM
Post #996

make-up artist

O sa fac dar pe altcineva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine nu fac pentru ca nu imi place cum imi sta fara tus/khol negru. Cand aveam nuanta parului spre blond foloseam maro si nu foarte intens dar la nuanta mea naturala de negru nu merge maro ca si contur. Par stearsa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 14 2008, 12:01 PM
Post #997

Musafir

Imi plac machiajele Pink, dar mi-ar surade sa faci ce zice Walpu. Chiar pe tine, ca sunt sigura ca si ochiul tau mai poate fi machiat si-n alt stil.
A...si-am uitat sa-mi spun ca sa nu se mai vaite Angelu' atat, ca arata f bine si machiajul ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
Cleo
post Oct 14 2008, 12:05 PM
Post #998

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Pink si eu cu tus ma dau si imi iese linia destul de fina insa ia sa-mi spui, for the records, ce tus folosesti? sau ai vreo pensula speciala? (las indemanarea deoparte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

pana sa descopar tusul, creionul Ada era must have-ul meu pt machiaj, insa acum (dupa ceva ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) nu-mi mai place look-ul dat de creion

+Quote Post
Bia
post Oct 14 2008, 12:07 PM
Post #999

make-up artist

Ma credeti ca nu-mi place deloc cum imi sta cu nuante pale si machiaj foarte natural? Mi se pare foarte ciudat...pe mine. O sa fac ceva cu un contur albastru/mov/fuchsia/ceva de genul zilele acestea.

E tusul de la Artistry in ultimele poze. Am si unul crema dar ala se da mai dificil cu o anumita pensula iara tunci cand trebuie sa fiu gata in 15 minute nu ma mai complic cu acela. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mango
post Oct 16 2008, 01:22 AM
Post #1000

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

Pink, foarte reusite si indraznete machiajele tale! Cat despre culoarea ochilor, cred ca te-ar avantaja si un verde-caprui...btw un site foarte bine pus la punct si foarte simplu de folosit mi se pare taaz.com(eu aici intru cand vreau sa ma delectez cu mazgaliciuri sau sa experimentez o noua coafura) si au acolo si optiunea pentru lentile de contact iar culorile propuse sunt placute si mai ales foarte clare.

Angel, mie imi place cum iti sta cu nuanta aceea de gri si mai imi plac si sprancenele si genele, poti sa-mi spui, te rog, ce mascara ai folosit?

+Quote Post

185 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 03:12 PM