![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Vreo 300 un capat de impozit.
25 la croitoreasa, sa-mi scurteze niste fuste 10 ciocolata 6 medicamente 80 papici diverse (am inceput aprovizionarea pentru sarbatori (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ) 5 xerox |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, sa il sculam din morti si pe asta...
- nicorette - dvd uri - sucuri - mincare (junk food) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am cheltuit azi niciun sfant. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nici eu:D! (Ca stau in casa cu piciorul asta!)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am mai luat cate ceva de mancare. m-am dus dupa lapte si paine, bineinteles ca am lasat vreo 60$. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
in rest, nu ies din casa, ca ninge si am cheltuit ieri aproape 120 $ pe carti. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
hypermarket a scris azi pe noi. deci diverse..
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu umblu niciodata cu muöt cash la mine, la ce-am carti de plastic? Si azi ma duc suparata la italianul din sat (e de fapt aprozar, dar mai are inafara de legume si fructe si niste produse italienesti) sa cumpar cateva chestii pentru masa de maine de la serviciu, o bucata de parmezan, un salamior, mozzarella de-aia in bile mici si niste masline puse de el cu tot felul de buruieni. Si ma costa toata afacerea 39 de euro. La mine n-am avut decat 25 (suma marisoara pentru portofelul meu). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc ca-i magazin mai mic si ne cunoastem, m-a scutit de-un drum pana acasa si inapoi, ne-am inteles ca-l trimit maine pe Mr. kalua cu restul de bani.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mizgiliciuri, filme (10 dvd-uri noi, sper sa nu le am in dublura ca am pierdut sirul), reviste cu catei, o lesa extensibila pentru Boni-Bon.
|
|
|
![]()
|
|
6 dvd uri noi (ieri au fost 8) mizgiliciuri, pizza, suc.
plus alte chestii femeiesti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mie mi-e frica sa pun multi bani pe carduri. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
asa ca.. 50 ron.. maxim 100. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:23 AM |
|